Aseară. Accident pe drumul dintre Moldova şi mare Patru tineri morţi. O fată doar făcuse nunta. Era însărcinată

Patru tineri din comuna Vintileasca şi-au pierdut viaţa joi seara în urma unui accident produs pe E 85, în apropierea comunei Slobozia Bradului, scie ziaruldevrancea.ro.

Aflaţi într-un autoturism Opel Astra, aceştia au fost izbiţi din spate de un autoturism VW Polo şi “trimişi” în ghearele morţii, pe contrasens, în faţa unui cisterne de câteva zeci de tone. Una dintre tinerele decedate era însărcinată şi se căsătorise în urmă cu numai o săptămână.
Ionuţ Tufănoiu, 25 ani, Mihaela Stoian, 19 ani, Dănuţ Rucăreanu, 25 ani, şi Liliana Lăptucă, 20 ani, sunt victimele carnagiului produs după ce şoferul unui autoturism VW Polo, identificat ca fiind Ștefan Milea, de 57 de ani din Dâmbovița, nu a păstrat distanţa regulamentară în mers. Cei patru au murit nevinovaţi, în timp ce se întorceau spre casă din staţiunea Balta Albă de lângă Râmnicu Sărat, unde au mers să se relaxeze, la pescuit. Patru destine tinere a mai luat şoseaua europeană 85. Accidentul a avut loc în jurul orelor 17.00. Tinerii au încercat să scurteze drumul spre casă, luand-o pe o şosea ce leagă comuna Slobozia Bradului de Bordeşti.
Facem precizarea că E 85 este drumul care face legătura dintre Moldova şi Dobrogea cu schimbare de direcţie către Constanţa la Urziceni.

Sursa text şi foto: ziaruldevrancea-ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Oficial de la ISU Brăila Un primar a murit după ce a fost implicat într-un accident de maşină. Se îndrepta spre Constanţa

14 Dec 2018 2610