Stiri calde

Asia Express. Cine sunt marii câştigători ai competiţiei. 30.000 de euro, puşi în joc

Șapte cupluri de vedete au acceptat provocarea "Asia Express”. A fost un maraton de aproape 5000 de kilometri, cu probe dificile pentru concurenţi. În finală au ajuns doar două echipe şi după oo luptă strânsă un a plecat acasă cu marele premiu de 30.000 Euro.
 
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au duelat în finală cu echipa Ralukăi și a Anei Baniciu. După o luptă crâncenă, echipa formată din Ana Baniciu și Raluka a câştigat Asia Express şi cei 30.000 de euro. Au căutat indiciile cheie, în forma emblematică a dragonului, dar au și învățat cum se face masajului thailandez, cea mai renumită tehnică terapeutică. Pe drum, echipa formată din Liviu și Andrei au dat tot ce au avut mai bun pentru a ajunge cât mai aproape de victorie!

O altă probă la care au fost supuși concurenții a fost Ruleta Deliciilor, unde echipa formată din Ana și Raluka au avut parte de o experiență greu de uitat.

Cursă contracronometru în finala de la Asia Express!

Ultima probă din concurs a presupus ca cele două echipe finaliste să se folosească de GPS-ul de pe tabletă și să urmărească steagul final, ce promite victoria!

Totuși, după un drum anevoios prin Bangkok și o întrecere infernală, doar o echipă a fost desemnată câștigătoare a marelui premiu: Ana și Raluka!

Probele grele pe care le-au avut de trecut concurenții în cea mai importantă seară la Asia Express au reprezentat o ultimă călătorie în care şi-au putut depăși limitele și au putut să demonstreze că merită primul loc pe podium. Sursă: România TV
Sursă foto: Facebook/ Asia Express
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

S-a terminat Asia Express-sezonul 2. Cine sunt câştigătorii. Care este premiul cel mare

17 Apr 2019 3358

Constănțeanul Șerban Copoț, în doliu. Tatăl lui a murit

13 Mar 2019 1799

Află ce a discutat ambasadorul Republicii Chineze cu prefectul Claudiu Palaz

04 Apr 2012 1040

Prefectul Claudiu-Iorga Palaz a primit vizita ambasadorului extraordinar şi plenipotenţiar al republicii Chineze în România

03 Apr 2012 1147

Prefectul Claudiu Palaz a primit vizita ambasadorului Republicii Populare Chineze

03 Apr 2012 930

Agenţia China Shipping modernizează linia maritimă directă cu China

26 Mar 2012 1512