Asociația elevilor din Constanța demarează proiectul Black Sea Youth Training

Asociația elevilor din Constanța demarează începând cu 28 februarie proiectul Black Sea Youth Training, care are ca dată de finalizare 23 mai.

Proiectul va fi lansat  pe 28 februarie în cadrul City Hub Constanța, în incinta Cityplex Tomis Mal, debutând cu seminarul de Antreprenoriat și Suces în mediul economic. Asociația elevilor din Constanța organizeză acest proiect în parteneriat cu SC Sensation Party SRL, City Hub Constanța și SC Cityplex SRL și are ca scop dezvoltarea de abilități și competențe în domeniul comunicării, prezentarea propriei persoane, antreprenoriat, organizare și planificare organizațională a participanților. În cadrul primului vor participa   Stoica-Marcu Alexander-Floris și Burghelia Andrei-Eduard, tineri elevi antreprenori din municipiul Constanța, dar și oameni care au reușit în domeniul economic sau au experiență în domeniul antreprenoriatului precum Morărescu Nicolae, Raluca Ionita, Dănuț Petrescu, Cristina Draghici, Andrei Șeitan.

Despre Asociația Elevilor din Constanța

Asociația Elevilor din Constanța este singura organizație reprezentativă a elevilor din județul Constanța, ce are ca scop reprezentarea intereselor comune ale acestora, promovarea drepturilor elevului şi stimularea participării elevilor la actul educațional. Asociația Elevilor din Constanţa a fost fondată în anul 2013 și în prezent este singura organizație reprezentativă a elevilor acreditată la Camera Deputaților.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.