Asociaţia Solidaritatea Umană lansează mâine în Constanţa un proiect european

Asociaţia Solidaritatea Umană, în calitate de Beneficiar al proiectului european "INOVAT - Reintegrarea şomerilor pe segmentele inovative ale industriei uşoare", anunţă conferinţa de lansare a proiectului.

Proiectul este cofinanţat de Uniunea Europeană şi Guvernul României prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 5 "Promovarea măsurilor active de ocupare", Domeniul major de intervenjie 5.1 "Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare".

Proiectul îşi propune integrarea pe piaţa muncii a 502 de şomeri/persoane în căutarea unui loc de muncă pe segmentele domeniului de textile şi confecţii.

Se mai are în vedere informarea a peste 1.500 de persoane în căutarea unui loc de muncă/şomeri cu privire la oportunitţile oferite de proiect.

De asemenea, 154 de şomeri de lungă durată vor participa la programele de formare profesională (din care 77 de femei şi 39 de tineri), în timp ce 502 persoane vor beneficia de servicii de consiliere/orientare în carieră.

Evenimentul se va desfaşura, mâine, 18 iulie, începând cu orele 11.00, la Hotel VOILA (ex hotel Caraiman), situat pe bulevardul Mamaia.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.