Astăzi, la Univesitatea “Ovidius” Gala Studenților Artiști

Facultatea de Arte a Universității „Ovidius” Constanța organizează astăzi, de la ora 17:30, în Aula Magna a Universității (sediul de pe bulevardul Mamaia) evenimentul Gala Studenților Artiști, cu ocazia încheierii studiilor universitare a promoției 2014. Acesta va consta într-un maraton de două spectacole, comedia “Dragoste la prima vedere”, de Ion Băieșu (jucată, luna trecută, şi în autobuzele RATC de studenţi) și drama „Pelicanul”, de August Strindberg. Va urma cursul festiv de absolvire al promoției 2014, specializările Artele Spectacolului – Actorie și Coregrafie.
 
“Dragoste la prima vedere” este regizată de conf. univ. dr. Daniela Vitcu-Hanțiu, iar din distribuție fac parte studenți din anul al III-lea și din anul I: Eliza Nirlu, Ilie Părău, Ionuț Dulgheriu, Georgiana Rusu și Andrei Bâzdoc, transmite Biroul de comunicare al Universităţii.
 
Gala Studenților Artiști își propune să devină un curs festiv de absolvire a studiilor inedit, specific Facultății de Arte. Fără a dori să iasă din tiparele evenimentelor academice, cadrele didactice, alături de studenți, au imaginat un eveniment-spectacol, care să poată fi urmărit cu plăcere și de publicul nespecializat, extern mediului artistic.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.