Atelier de creație organizat de biserica Armeană din Constanța cu ocazia Bunei Vestiri (galerie foto)

Biserica Apostolică Armeană celebrează la data de 7 aprilie a fiecărui an, BUNA VESTIRE (AVEDUM), adică ziua în care - conform canoanelor bisericești - Fecioara Maria a primit vestea cea minunată precum că a fost aleasă dintre toate femeile, să aducă pe lume - întrupat din Duhul Sfânt - pe Însuși Fiul Lui Dumnezeu, pe Mântuitorul nostru, al tuturor.

„Consacrată acestei sărbători, duminică, 7 aprilie, la biserica armeană din Constanța, a fost oficiată Sfânta Liturghie, de către preotul paroh Oshakan Khachatryan. După Sf. Liturghie, la sugestia părintelui și spre a face o surpriză și o bucurie mamelor, a fost organizat un Atelier de creație. Au participat copiii comunității, pentru a pregăti ei înșiși, cu mânuțele lor, mici cadouri pentru mamele, bunicile, surorile lor. Sub îndrumarea doamnei preotese Armine Khachatryan, ei au realizat frumoase cadouri (vase de flori) pentru mămici și bunici” se arată într-un mesaj postat pe Facebook de Ter Oshakan Qahana Khachatryan. 

Sursa foto: Facebook/Ter Oshakan Qahana Khachatryan

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Biserica Armeană Sfânta Maria din Constanţa va avea un nou preot

30 Aug 2019 2265

Care este programul Deniilor in Săptămâna Mare şi a slujbelor de Paşte în Bisericile Armeneşti din Constanţa şi Tulcea

23 Apr 2019 1948

Anaid Tavitian - „Hrisovul de Binecuvântare Arhierească vine într-un moment special pentru mine, într-un moment de suflet“ (galerie foto)

22 Oct 2018 2282

Biserica armeană „Sfânta Maria“ din Constanța își serbează, azi hramul. Hrisovul de binecuvânare arhierească, înmânat teatrologului Anaid Tavitian (galerie foto)

21 Oct 2018 1721

Charles Aznavour, pomenit, azi, la Biserica armeană Sfânta Maria din Constanța

07 Oct 2018 2595

Anaid Tavitian, fostul secretar literar al Teatrului de Stat Constanţa, hrisov de apreciere și binecuvântare arhierească din partea Bisericii Armene

25 Jul 2018 1558

Comunitatea armeană a sărbătorit Schimbarea la Faţă! La Constanţa, s-au bătut cu... pistoale cu apă (galerie foto)

16 Jul 2018 3752

Imagini de la eveniment. Armenii din Constanța în sărbătoare! Este hram la Biserica Armeană „Sfânta Maria“ (galerie foto)

15 Oct 2017 3105

Mare sărbătoare pentru armenii din Constanța! Biserica Armeană „Sfânta Maria“ își prăznuiește, duminică, hramul

14 Oct 2017 4034