Atenţionare ISU NU daţi foc vegetaţiei uscate!

Reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea” al judeţului Constanţa au distribuit, azi, materiale de informare şi educare a populaţiei cu tema „Prevenirea incendiilor în perioadele caniculare şi secetoase” şi au făcut recomandări pentru ca fiecare cetăţean să aibă parte de o „Vacanţă în siguranţă”. Incendiile de vegetaţie uscată, care se succed aproape unul după celălalt în aceste zile caniculare pot provoca tragedii şi pagube materiale importante. Tocmai de aceea, pentru a preîntâmpina arderea miriştilor, a resturilor ori a vegetaţiei uscate au fost distribuite, către toate primăriile din judeţ, materiale informative pentru a le reaminti cetăţenilor că în perioadele de caniculă şi secetă prelungită, arderea miriştii, a vegetaţiei uscate şi a resturilor vegetale este interzisă, spun reprezentanţii ISU Dobrogea.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Recomandările ISU Constanţa pentru turiştii care îşi vor petrece vacanţele pe litoral

19 Jun 2019 1749

"Spune stop teribilismului!" ISU Constanţa, semnal de alarmă! 14 persoane şi-au pierdut viaţa în Marea Neagră de la începutul sezonului

09 Aug 2018 2640

Localitatea Tuzla, după codul portocaliu de vreme rea. Cum se circulă pe DN 39 după ploaia torențială (galerie foto-video)

26 Jul 2018 2833

Constanţa sub Cod Galben de ploi. Ce recomandă ISU Dobrogea să facem în caz de furtună

09 Nov 2016 3107

ISU Dobrogea atenţionează Evitaţi activităţile recreative pe lacurile îngheţate

19 Jan 2015 1391