Atenţionări Infotrafic Este posibil să se formeze coloane de autovehicule pe Valea Prahovei

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 10:10, în judeţul Timiş, traficul rutier a fost reluat pe DN6 Timişoara – Lugoj, la kilometrul 548+200 de metri, în zona Remetea Mare. Circulaţia a fost întreruptă din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un autotren. Autovehiculele au fost deviate pe ruta DJ 691 - Giarmata - autostrada A1 Arad - Timişoara.

Pe DN1, pe Valea Prahovei, traficul rutier s-a intensificat, dar se desfăşoară fluent în momentul de faţă. Este posibil ca în orele următoare să se formeze coloane de autovehicule în staţiunile montane prahovene.

În judeţul Buzău, pe DN10 Buzău-Braşov, în zona lacului Siriu, din cauza degradării unor grinzi ale viaductului Stânca Teherău se menţin restricţiile pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Există şi restricţie de viteză de 10 km/h. 
Rute ocolitoare pentru traficul greu:
- DN1B Buzău - Ploieşti, DN1A Ploieşti - Cheia - Săcele;
- DN10, km 47+100, DJ 102B Cislău, Gura Bâscei - Vălenii de Munte, DN1A Vălenii de Munte - Cheia - Săcele.  

În județul Timiș, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionată pe DN68A Lugoj – Traian Vuia, între kilometrii 3+190 și 27+500 de metri, din cauza unor alunecări de teren care au afectat corpul drumului. Ruta ocolitoare este DN6 (Centura Lugoj) – autostrada A6 (Lugoj – nodul rutier Balinț) – autostrada A1 (nodul rutier Balinț – intersecţie cu DN68A).

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.