Au condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi au fost reţinuţi de poliţiştii constănţeni, de Crăciun

La data de 25 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe raza localității Tuzla, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Tânărul în cauză a fost transportat la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
La data de 25 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr, în vârstă de 19 de ani, din localitatea Ciobanu, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.  Tânărul în cauză a fost transportat la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
La data de 25 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe aleea Gladiolei, din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost transportat la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În cauze, au fost întocmite dosare penale.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Se întâmplă în Constanța Un șofer beat a lovit două mașini parcate și a rănit un trecător

10 Aug 2014 2099