Aurel Stanciu a demisionat din funcția de director general al ROMATSA

Aurel Stanciu și-a dat, astăzi, demisia din funcția de director general al ROMATSA, motiv pentru care ministrul Transporturilor, Iulian Matache, solicită sindicatului și conducerii regiei continuarea negocierilor, semnarea contractului colectiv de muncă și renunțarea la grevă, informează b1.ro.
 
„În urma demisiei din funcția de director general, prezentate astăzi de domnul Ion-Aurel Stanciu, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație – ROMATSA, solicit atât sindicatului cât și conducerii regiei continuarea negocierilor pentru încheierea și semnarea Contractului Colectiv de Muncă și mai ales renunțarea la greva generală. Consider că în în condițiile actuale este inutil acest protest care afectează activitatea din domeniul aerian și confortul cetățeanului ”, se arată într-un comunicat al ministrului Transporturilor, Iulian Matache.
 
Aurel Stanciu a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, printr-o decizie semnată de premierul Victor Ponta şi publicată în Monitorul Oficial.
 
Sindicaliștii de la ROMATSA au anunțat că vor declanșa grevă generală pe 1 septembrie 2015, dacă autoritățile nu vor rezolva până atunci problemele cu care se confruntă salariații. 

Sursa foto: www.vreaudreptate.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Zi de sărbătoare la sediul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră Centenarul Revistei Frontiera, publicaţie-fanion a Poliţiei de Frontieră

31 Mar 2022 1657

Suspecți de trafic de persoane și proxenetism reținuți de procurorii DIICOT. Cum erau seduse victimele de membrii grupării infracționale (video)

12 Sep 2018 3954

Debut la zece ani Bianca Dumitrescu, Ionuţ Morar, Albert Mărgăritescu şi Bianca Stanciu, aur la Naţionalele de haltere

15 Sep 2016 3644

Acționarii CN APMC SA au aprobat repartizarea profitului pe 2015, în sumă de peste 97 de milioane de lei

28 Jun 2016 2306

Moșteanu și Vușcan, numiți secretari de stat în Ministerul Transporturilor

31 May 2016 2362

Victorie pentru Steaua București în fața formației Astra Giurgiu

13 Mar 2016 1462

Conducerea ATSR continuă negocierile cu reprezentanții CA al ROMATSA

30 Aug 2015 1558

Managerul companiei Romatsa s-a îmbrâncit cu un lider de sindicat

21 Aug 2015 1689