Aurelian Marin, managerul general al agenţiei de turism PARADIS din Constanța, candidează pentru funcţia de președinte ANAT

19 specialiști în turism, proprietari de agenții de turism, candidează pentru Consiliul Director al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), iar trei dintre ei, Dan Anghelescu, Aurelian Marin și Andrei Răzvan Nacea, pentru funcția de președinte ANAT.

Actualul președinte al ANAT, Lucia Nora Morariu, și-a depus candidatura pentru Consiliul Director, după al doilea mandat de doi ani la conducerea asociației, început în martie 2013.

„Noul președinte al ANAT are o misiune grea. Funcția este una onorifică, neretribuită. Mai mult decât atât, presupune asumarea unor cheltuieli personale pentru prezență, reprezentare, deplasare, timp, studiu și concepție, cu atât mai mult cu cât ANAT a fost și este mai activ și mai puternic decât un întreg Minister al Turismului. Le urez succes candidaților și îi asigur de întreaga mea susținere”, declară președintele ANAT, Lucia Nora Morariu.

Dan Anghelescu, proprietarul La Piovra Turista, membru în actualul Consiliu Director, președinte al Comisiei Resurse Umane, Formare și Perfecționare Profesională și membru în Comisia Târguri de Turism și Evenimente Proprii ANAT,  consideră că a venit momentul să ofere sprijinul său asociației, din poziția de președinte, după ce, de-a lungul carierei sale de antreprenor în turism, ANAT i-a oferit consultanță, susținere și motivație.

Aurelian Marin, managerul general al agenţiei de turism PARADIS din Constanța, are o experiență de aproape 20 de ani în industria turismului. El este și președintele Regiunii Sud-Est a ANAT, președintele Grupului de Lucru pentru Codul de Etică, membru în Comisia de Etică și în cea de Marketing Intern. Programul său de management vizează dezvoltarea și promovarea turismului și adaptarea la modul dinamic în care astăzi relaționează piețele turistice mondiale.

„Am identificat multe probleme pe care le consider prioritare, printre care: promovarea internă și externă, educația în întreg angrenajul de turism, unificarea partenerilor din turism într-o singură voce pentru a aduce consistență și credibilitate în demersurile făcute pe lângă autorități. Sunt probleme care se adaugă celor strict specifice celor din branșă”, precizează Aurelian Marin.

„Am legături de colaborare cu foarte multe agenţii de turism din România şi doresc să mă bazez pe această bună relaţionare astfel încât să o transform într-o platformă de comunicare liberă, sinceră şi directă, în interesul membrilor ANAT şi al ANAT ca entitate”, adaugă candidatul pentru funcția de președinte.

Andrei Răzvan Nacea, proprietarul Seytour, este cel mai tânăr dintre candidați și are o experiență acumulată în turism în Statele Unite și Elveția. El este și purtator de cuvânt al ANAT pentru turismul medical și delegat al asociației în Comisia de Incoming la ECTAA (Grupul Asociatiilor Agentiilor de Turism si Touroperatorilor din cadrul Uniunii Europene). Programul său de management se bazează, în principal, pe promovarea tinerilor din domeniul turismului.

Cei 19 specialiști care candidează pentru Consiliul Director al ANAT sunt: Dan Anghelescu – La Piovra Turista, Alin Burcea – Paralela 45 Turism, Mihaela Chiru – Micomis, Marian Cojocărescu – Mara News Travel, Laura Dragu – Gorj Turism, Dragoș Horhocea – Agetur, Aurelian Marin – Paradis Vacanțe de Vis, Corina Martin – Mistral Tours, Lucia Nora Morariu – EXIMTUR, Andrei Răzvan Nacea – Seytour, George Sorin Nicolescu – Olimpic International, Ciprian Popescu – Danubius Travel, Herman Rosner – Int.l Tourism&Trade, Valeriu Ștefan, VELMAR DREAMS, Marius Usturoiu – Mareea, Mălin Mălineanu – New Concept Travel, Remus Vișan – Happy Tour Group, Mircea Vladu – Holiday Office, Adrian Voican – Bibi Vacanța.

Alegerile au loc la Adunarea Generală a ANAT din 11 martie 2015. Celor 19 aleși în Consiliul Director li se adaugă cei opt președinți de regiuni, membri de drept în CD, aleși în adunările generale organizate în lunile ianuarie și februarie în fiecare regiune.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.