Autoritățile române nu reușeșc să aducă în țară mai multe persoane date în urmărire generală

Chiar dacă sunt pe lista celor mai căutate persoane de Poliție, nu se feresc să se arate afișeze în public. De exemplu, omul de afaceri Zaher Iskandarani, căutat de doi ani, a fost fotografiat într-un restaurant din Liban, iar deputatul Marko Attila, căutat anul trecut pentru acuzații în dosatul ANPR se află la Budapesta, relatează digi24.

Omul de afaceri Zaher Iskandarani este dat în urmarire internaţională din 6 aprilie 2014. După ce a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare pentru contrabandă cu ţigări, a fugit din tară. Poliţiştii nu i-au mai dat de urmă.Recent, au fost publicate pe internet fotografii în care este surprins pe terasa unui restaurant din Liban, stat cu care România nu are tratat de extrădare.

Fostul deputat UDMR Marko Attila este căutat de Interpol din mai anul trecut. Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au obţinut de la judecători un mandat de arestare în lipsă pentru acuzaţii de corupţie într-unul dintre dosarele ANRP. Fostul demnitar se consideră nevinovat şi a reclamat presiuni politice.

Omar Mucles, fratele lui Omar Hayssam a fost condamnat definitiv în octombrie 2014. A dispărut din ţară înainte ca Înalta Curte să-l trimită cinci ani la închisoare pentru că şi-a ajutat fratele să fugă din ţară pentru a scăpa de acuzaţiile din dosarul jurnaliştilor români răpiţi în Irak. În acest moment nu se ştie unde se află. Sirianul Omar Mucles a ajuns şi pe lista celor mai căutate persoane a Europol.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Zaher Iskandarani, dat în urmărire internațională de Poliția Română, văzut la o terasă din Liban

20 Aug 2016 2301

Zaher Iskandarani, „prinţul Banatului“, trimis în judecată de procurorii DNA

29 May 2014 2589