Avansări în grad pentru merite excepționale la IPJ Constanța. Mai mulți ofițeri și agenți, înaintați în grad de Ziua Națională a României (galerie foto)

Cu prilejul Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, pentru merite excepționale în activitatea profesională, un număr de 16 ofițeri și 14 agenți de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța vor fi avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.
 
Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, prin dispoziția Șefului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu prilejul Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, pentru merite excepționale în activitatea profesională, un număr de 30 de polițiști din cadrul I.P.J. Constanța vor fi avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.
 
Astfel, în gradul de comisar-șef de poliție au fost avansați doi ofițeri, în gradul de comisar de poliție au fost avansați 7 ofițeri, în gradul de subcomisar de poliție un ofițer, în gradul de inspector principal de poliție un ofițer, iar alți 5 ofițeri au fost avansați în gradul de inspector de poliție.
 
De asemenea, în gradul de agent-șef principal de poliție au fost avansați 3 agenți, în gradul de agent-șef de poliție au fost avansați 8 agenți, iar în gradul de agent-șef adjunct de poliție au fost avansați 3 agenți.

La data de 29 noiembrie a.c., începând cu ora 10.00, in sala de festivități a Serviciului Rutier Constanța, in prezența conducerii manageriale a IPJ Constanța, reprezentata de comisar șef de politie Constantin Dancu, a avut loc festivitatea de avansare in grad cu ocazia Zilei Naționale a României - 1 Decembrie.

Printre cei 30 de polițiști avansați inaintea indeplinirii stagiului minim în grad se numără comisar șef de politie Carmen Șerbănescu, șeful Serviciului Logistic al IPJ Constanța, comisar șef de politie Liviu Lazar, șeful Secției 2 politie, comisar Ivan Vasilica, șeful poliției orașului Năvodari, comisar de politie Iulius Neamtu, șeful poliției stațiunii Mamaia, comisar Enache Marian șeful BIC al politiei municipiului Constanța, comisar de poliție Gioada Gabriel șeful serviciului Rutier al IPJ Constanța

De asemenea, comisar șef Chiru Ion șeful poliției municipiului Constanța a fost desemnat polițistul anului 2018 pe raza județului Constanța. 

Comisarii Enache Marian și Teodorescu Janina din cadrul Biroului investigații Criminale au fost premiați astăzi la București, primind emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne.

Printre rezultatele obținute se numără și destructurarea grupului infracțional care a săvârșit furturile din pay-point-uri.

De asemenea, agent șef principal de politie Stana Nicolae, din cadrul Serviciului Rutier Constanța a primit diploma de excelență. 


În luna ianuarie a.c., agent șef principal Nicolae Stana, din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Constanța, a fost numit ”polițistul zilei” pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Aflându-se în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, în cursul serii de 15 ianuarie, pe DN 3, pentru a identifica eventualele probleme pe carosabil, agent șef de poliție Nicolae Stana a observat un autovehicul staționat, între localitățile Ion Corvin și Uluia, județul Constanța. Femeia, aflată la volanul mașinii, i-a spus polițistului că încearcă să ajungă la spital, întrucât mama sa, de 77 de ani, a alunecat pe gheață și avea dureri foarte mari la picior. Polițistul a dus cele două femei, cu autospeciala de poliție, la spital, în grija medicilor. Poliţistul are 47 de ani și își desfășoară activitatea în cadrul Serviciului Rutier Constanța, din anul 2001.

În cadrul evenimentului au fost acordate diplome de excelență și pentru șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi și pentru fostul șef al IPJ Constanța, colonel în rezervă, Ion Ciucur, primul comandant al IPJ după 1990. 

Totodată, șeful IPJ Constanța, comisar-șef de poliție Constantin Dancu a acordat o plachetă de excelență lui Emil Florian Letca, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Constanța, inginer de profesie, care la data de 5 aprilie a.c., a sprijinit echipajele de ordine publică și poliție rutieră în prinderea a doi tineri, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie. Fapta a fost comisă asupra unei femei, în vârstă de 63 de ani, pe raza cartierului Tomis Nord, cei doi tineri fiind arestați preventiv.

Sursa foto: IPJ Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Lidia Volicenco

29 Nov, 2018 17:39

Felicitării domnilor!! Multă sănătate !!

Articole asemanatoare

Activități preventive ale polițiștilor în incinta școlilor din Constanța

28 Mar 2024 223

Polițiștii în vizită la Universitatea Ovidius din Constanța

28 Mar 2024 317

Misiuni ale polițiștilor rutieri, în municipiul Constanța. Au fost aplicate amenzi usturătoare

28 Mar 2024 312

Acțiuni ale polițiștilor în județul Constanța

28 Mar 2024 319

Doi bărbați au fost puși după gratii la Poarta Albă, județul Constanța. Ce fapte au comis

28 Mar 2024 371

Șofer sub influența substanțelor psihoactive, depistat în urma unui accident rutier, în Năvodari, județul Constanța. S-a întocmit dosar penal

28 Mar 2024 406

În Constanța Un tânăr s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat

28 Mar 2024 323

Bărbat arestat pentru furturi din locuințe, în municipiul Constanța. Valoarea prejudiciului este de peste 100.000 de lei (FOTO)

28 Mar 2024 465

Cinci tineri, reținuți pentru că ar fi sustras din mai multe mașini, în Medgidia, județul Constanța. Ce au constatat polițiștii?

28 Mar 2024 418

Acțiuni ale polițiștilor în zona școlilor și mall-urilor din Constanța

27 Mar 2024 490

Constanța Șofer beat și fără permis condamnat definitiv la închisoare

27 Mar 2024 547

Constanța Armă neletală de autoapărare deținută de un bărbat cu permisul de armă expirat

27 Mar 2024 546

Accident rutier pe bulevardul IC Brătianu din Constanța! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

27 Mar 2024 659

Trafic de droguri în parcarea subterană unui centru comercial, din municipiul Constanța

27 Mar 2024 744

Tribunalul Constanța - Avizul pentru restricțiile din Peninsulă, emis după adoptarea Regulamentului pentru Zona Peninsulară! De ce râmân stâlpișorii în picioare (MOTIVARE)

27 Mar 2024 617