Avize pentru sens giratoriu și un imobil ce urmează a fi desființat

 
Primăria Municipiului Constanța a emis, ieri, certificatul de urbanism numărul 1467, la solicitarea societății Maundier Fides SRL, pentru desființarea unui imobil existent Corp C1 conform unui extras de carte funciară menționat la avizul despre care facem vorbire aici.
 

Documentul eliberat de Primăria municipiului Constanța este valabil pentru adresa Șoseaua Mangaliei, fără număr, Zona Shell-Dorally Mall, din municipiul Constanța, până pe 20 aprilie 2018.
Potrivit informațiilor publice apărute în presă zona pentru care a fost eliberat avizul corespunde fostului complex InterEx, care ar fi fost vândut deja și urmează a fi reamenajat.

 
Sens giratoriu...în curând. Tot al aceleiași firme
Anul trecut, pe 20 octombrie, Primăria Municipiului Constanţa a emis, la solicitarea Confort Urban, certificatul de urbanism numărul 3.662, pentru realizarea unui sens giratoriu pe Şoseaua Mangaliei, zona Pod Dorally Mall.
Investiţia pentru care s-a solicitat documentul, care are valabilitate până la anul, pe 20 octombrie, urmează a fi realizată tot de de SC Maundier Fides SRL ”pentru amenajare incintă complex comercial”.
Societatea Maundier Fides SRL, are potrivit ultimei înregistrări de pe Vrăjitorul.eu, în București, pe strada Oslo, și ar aparține afaceristului Sorin Bonciu.
 Potrivit aceleiași surse, anterior anului 2013 firma se numea S.C. EUROPEAN RETAIL COMPANY ERC RO - S.R.L.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Terenul fostului magazin Interex, deţinut de SC Maundier Fides SRL, vândut către Lidl România? Iată ce a fost publicat în Monitorul Oficial!

28 Jun 2017 4837

Centru comercial nou, pe şoseaua Mangaliei, ridicat de Maundier Fides SRL. Investitorul a obţinut o nouă autorizaţie de construire

19 May 2017 8163

Sens giratoriu nou în Constanţa. Cine îl face şi pentru ce

18 Mar 2017 7360

Actvitate intensă Se lucrează de zor la demolarea magazinului Interex. Un nou spaţiu comercial îi va lua locul (galerie foto)

01 Nov 2016 8503

Maundier Fides SRL are acordul municipalităţii pentru demolarea Interexului! Un nou magazin de retail îi va lua locul (galerie foto)

28 Oct 2016 5319

Apare un nou centru comercial în Constanţa Maundier Fides SRL a solicitat acord de mediu de la APM Constanţa pentru demolarea Interex-ului

27 Jun 2016 8864

Dispare definitiv Un mare centru comercial din Constanţa va fi ras de pe faţa pământului

05 May 2016 13520

Constanţa. Sens giratoriu pe Şoseaua Mangaliei pentru incintă centru comercial. Vezi exact unde

21 Oct 2015 3372