Avocatul Cristian Ion transformă Constanța într-o viitoare mireasă. „Candidații la funcția de primar îi plantează păr...pe picioare“

Avocatul Cristian Ion, cel care reprezintă mai multe asociații de proprietari în procese impotriva municipalității având drept obiectiv stoparea construcțiilor pe puținele spații verzi din Constanța, a postat pe pagina sa de pe un site de socializare o speță „spre studiul studenților de anul II“.

Metaforizând, el transformă municipiul Constanța într-o viitoare mireasă, femeie respectabilă până nu demult, rămasă cheală între timp și căreia logodnicii săi - candidații la funcția de primar - îi fac implant de păr...pe picioare.

Iată cum sună analaogia făcută de acesta între o căsătorie dintre violator și victimă și „mariajul“ viitorului primar cu...Constanța.

„Constanța, o doamnă respectabilă până acum câțiva ani, a fost sistematic siluită, abuzată, de o gașcă de barbari. În plus, pe lângă dragostea cu sila, această doamnă a fost jefuită și mutilată. I s-a defrișat tot părul, mărul, plopul, teiul, arțarul. Acum arată oribil, cheală, fără gene, fără sprâncene. Barbarii, sălbaticii, s-au gândit că ar mai vrea să o aibă în compania lor și i-au făcut o propunere de căsătorie, măcar pentru încă 4 ani .... Pentru a mai spăla un pic rușinea viitoarei mirese, i-au făcut și un implant de păr, măr, tei, dar nu pe cap, ci pe picioare, că pe cap nu mai era loc de cucuie. Povestea doamnei Constanța mi-a amintit de vechiul Cod penal, potrivit căruia căsătoria dintre violator și victimă era cauză de nepedepsire. Să le urăm casă de piatră, că prin iunie, cică, au stabilit nunta!“

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Cum a evoluat averea deputatului Stelian Ion, fost candidat la Primăria Constanța și fost ministru al Justiției (DOCUMENTE)

05 Aug 2022 2440

Prioritățile mandatului ministrului Justiției, deputatul USR de Constanța, Stelian Ion

24 Dec 2020 3394

În contextul protestelor din justiţie Deputatul USR Stelian Ion a transmis o scrisoare deschisă avocaţilor din România (document)

01 Mar 2019 2401

Stelian Ion, deputat USR, bilanţ la jumătate de mandat A propus sute de amendamente în Comisia Juridică şi Comisia Iordache ca să îndrepte din dezastrul produs de legile justiţiei!

22 Dec 2018 1645

USR Constanța a depus lista de candidați pentru alegerile legislative

28 Oct 2016 4242

Răspunsul avocatului Ion Stelian-Cristian la scrisoarea viceprimarului Decebal Făgădău

26 May 2016 8237

Interviu cu avocatul Stelian Cristian Ion - „Noi, cetăţenii simpli, mai dormim uneori până ne cuprinde amorţeala. Rechinii imobiliari nu dorm niciodată“

12 Mar 2016 9544