Băgat în arestPoliţist pălmuit, uniforme rupte şi autospecială distrusă

Azi, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au pus în mişcare acţiunea penală şi au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore faţă de inculpatul  N.C,cercetat sub aspectul a două infracţiuni de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, trei  infracţiuni de distrugere şi o infracţiune de lovire sau alte violenţe.

În sarcina acestuia s-a reţinut că în noaptea de 26 august, în jurul orei 01.10, a ameninţat şi a lovit cu palma peste faţă partea vătămată B.Ş, organ de poliţie în cadrul Oraşului Murfatlar şi a rupt uniforma de poliţist a părţii vătămate T.C.M, din cadrul Serviciului Poliţiei Locale, în timp ce aceştia se aflau în exerciţiul atribuţiilor de serviciu. Totodată, cu aceeaşi împrejurare, acesta a adus distrugeri autoturismului de serviciu al organelor de poliţie inscripţionat cu însemnele Poliţiei Locale Murfatlar,a adus distrugeri gardului şi căruţei părţii vătămate S.B, a provocat distrugeri la casa părţii vătămate N.M şi a lovit cu un par în zona capului pe partea vătămată S.B, cauzându-i acesteia leziuni care au necesitat pentru vindecare 4-5 zile de îngrijiri medicale. Prin aceste  manifestări s-a adus atingere bunelor moravuri provocând scandal public şi a tulburat liniştea publică în localitatea Murfatlar.

Totodată, s-a dispus  punerea în mişcare a  acţiunii penală şi reţinerea pe timp de 24 de ore faţă de inculpatele N.N şi N.C, cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice,reţinându-se ca stare de fapt că,la data de 26.08.2013,împreună cu inculpatul N.C,  au adus distrugeri la casa părţii vătămate N.M şi s-au dedat la manifestări prin care s-au adus atingere bunelor moravuri provocând scandal public, cauzând prin conduita lor o stare de panică şi insecuritate în rândul comunităţii.
De asemenea, s-a dispus  punerea în mişcare a  acţiunii penală şi reţinerea pe timp de 24 de ore faţă de inculpaţii N.V.C, M.G, D.S.V, C.M.A şi C.C.L,cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, reţinându-se că  în noaptea de 26.08.2013, au folosit bâte,săbii şi cuţite, provocând scandal public, tulburând liniştea publică din localitatea Murfatlar.
În cursul zilei curente a fost  sesizată Judecătoria Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpat, pentru o perioadă de 29 de zile.
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O femeie angajată în Armată, arestată preventiv! Și-a bătut crunt fetiţa de două luni

18 Apr 2024 273

„Regret tragedia provocată!“ Vlad Matei Pascu rămâne în stare de arest preventiv! (MINUTĂ)

16 Apr 2024 668

Fostul lider PSD Dumitru Buzatu, plasat în arest la domiciliu. Ce interdicții au fost instituite (DOCUMENT)

15 Apr 2024 489

Constanța. Arest prelungit pentru femeia care și-ar fi incendiat concubinul

15 Apr 2024 315

Vlad Matei Pascu cere Tribunalului Constanța să fie pus în libertate!

10 Apr 2024 589

Crimă în Mangalia! Tânără ucisă şi băgată într-un geamantan. Azi, pronunțarea la Tribunalul Constanța

10 Apr 2024 642

Tragedie la 2 Mai Vlad Matei Pascu a cerut, prin avocat, revocarea arestării preventive! Iată răspunsul Judecătoriei Mangalia (MINUTĂ)

09 Apr 2024 481

Vlad Matei Pascu, acuzat de producerea tragediei de la 2 Mai – „În momentul de față aș da orice să dau timpul înapoi, să fac lucrurile diferit!“

09 Apr 2024 673

Judecătoria Mangalia decide mâine libertatea lui Vlad Pascu, acuzat de tragedia de la 2 Mai!

08 Apr 2024 719

Constanța! Obsedat sexual, trimis în judecată! Detalii oficiale din ancheta procurorilor

08 Apr 2024 489

Judecătorii din Constanța îi mențin în arest la domiciliu pe principalii suspecți în cazul bancomatului din Mamaia aruncat în aer! (VIDEO+MINUTĂ)

04 Apr 2024 515

În Medgidia, județul Constanța A retras bani de pe un card furat și a fost arestat

03 Apr 2024 453

Știri Constanța Cât timp va petrece în Penitenciarul Poarta Albă un bărbat, pentru încălcarea ordinului de protecție?

02 Apr 2024 450

Femeie agresată sexual într-o ambulanţă SMURD! Fost paramedic condamnat

29 Mar 2024 731

Arestare în Tulcea! Femeie acuzată de viol și pornografie infantilă

25 Mar 2024 871