Stiri calde

Bărbat din județul Tulcea condamnat la închisoare pentru tentativă de omor, reținut de polițiști. Mai multe persoane date în urmărire depistate într-o săptămână

În ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 138 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.
 
Potrivit Poliției Românew, Direcţia de Investigaţii Criminale organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum și cea de identificare a cadavrelor şi persoanelor cu identitate necunoscută, respectiv cea de clarificare a situaţiei persoanelor dispărute.
 
În perioada  22 - 28 decembrie a.c., poliţiştii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române, au depistat 96 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 62 de minori.
 
De asemenea, au fost depistate 42 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 30 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 5 aveau mandate de arestare preventivă, 5 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare și două aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate.
 
Exemple:
 
Un bărbat, de 39 de ani, din județul Tulcea, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor, a fost depistat, la data de 27 decembrie a.c., de polițiștii din Tulcea, pe raza localității Măcin și încarcerat în Penitenciarul Tulcea.
 
Un alt bărbat, de 40 de ani, din județul Vaslui, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, a fost depistat, la data de 22 decembrie a.c., a fost depistat de polițiștii din Arad. Acesta a fost  încarcerat în Penitenciarul Arad.
 
În cursul zilei următoare, polițiștii, din Neamț au depistat un tânăr de 23 de ani, din județul Neamț, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate pentru comiterea infracțiunii de viol. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O tânără de 17 ani, înjunghiată pe o stradă din Constanţa. Autorul, un recidivist proaspăt eliberat din penitenciar

07 Jan 2019 5930

Un tânăr din Maroc venit să studieze Medicina la Constanţa trăieşte coşmarul vieţii sale

05 Jan 2019 3511

Bărbați, identificați și escortați la Penitenciarul Poarta Albă. Sunt acuzați de tentativă de omor

22 Dec 2018 425

Ultraj Jandarm lovit intenţionat cu maşina. Judecătorii au dictat opt ani de închisoare

20 Dec 2018 219

Povestea incredibilă a unei femei din Constanţa, înjunghiată în piept Nu a vrut să-şi reclame soţul la poliţie pentru a nu-i strica imaginea

06 Dec 2018 688

Tentativă de omor în Corbu! Decizie de ultim moment a judecătorilor

05 Nov 2018 750

La un pas de moarte! Un jandarm în misiune a fost lovit intenţionat cu maşina. Judecătorii din Constanţa trebuie să soluţioneze cauza

02 Nov 2018 769

Tentativă la omor în Constanţa! Doi tineri, condamnaţi

24 Oct 2018 1454

Tentativă de omor în Corbu! Preşedintele Tribunalului Constanţa preia dosarul

11 Sep 2018 2013

Aniversare de coşmar! Înjunghiat de ziua sa. Un copil a fost condamnat

08 Aug 2018 545

Scene de groază pe o stradă din localitatea Corbu! Ce se întâmplă azi la Tribunalul Constanţa

01 Aug 2018 1448