UPDATE 1. Bărbatul, arestat preventiv Cercetat pentru lovirea unui poliţist în Eforie Nord

Astăzi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul M.D, reţinut, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că, duminică dimineaţa, în jurul orei 04.00, în timp ce se afla la terasa Onyx din Eforie Nord, a lovit cu piciorul în zona toracelui persoana vătămată B.A., în condiţiile în care aceasta din urmă se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în calitate de lucrător de poliţie, în cadrul Poliţiei Oraş Eforie, fiind solicitată să se deplaseze la terasa Onyx, deoarece muzica era dată prea tare.

Ulterior, după conducerea sa la sediul Poliţiei Oraş Eforie şi în condiţiile în care lucrătorul de poliţie B.A. s-a apropiat de inculpat pentru a încerca să-l împiedice să se autovatăme şi să lovească cu picioarele mobilierul, bărbatul, cu intenţie, a lovit cu piciorul în zona feţei persoana vătămată, în urma loviturilor aplicate acesteia fiindu-i produse leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 11-12 zile de îngrijiri medicale. 
 
UPDATE 1, ora 16.35

Judecătoria Constanţa a emis mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Tribunalul Constanţa. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ion Ardeleanu şi Sorin Rusu, în atenţia oamenilor legii pentru ultaj Au agresat un agent de poliţie din Nicolae Bălcescu

27 Aug 2014 2427

Încătuşaţi după ce au agresat doi poliţişti

23 Jul 2014 2249