Bărbat urmărit internaţional, depistat de poliţiştii bistriţeni. Ce acuzaţii i se aduc

Un bărbat, de 30 de ani, pe numele căruia autorităţile din Marea Britanie au emis un mandat european de arestare în vederea judecării, a fost depistat de polițiștii bistrițeni.

Ieri, 1 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița – Năsăud au depistat un bărbat, de 30 de ani, din localitatea Uriu, care era urmărit internațional.

Pe numele celui în cauză, autoritățile din Marea Britanie au emis un mandat european de arestare în vederea judecării, pentru săvârşirea infracţiunilor de exploatare sexuală a copiilor şi pornografie infantilă.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Curții de Apel Cluj, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bistriţa-Năsăud.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.