Bărbatul din Săcele, judeţul Constanţa, suspectat că şi-ar fi ucis fiica cu o injecție letală, arestat preventiv (galerie foto+video)

Bărbatul din Săcele, judeţul Constanţa, care şi-ar fi ucis fiica, a fost arestat preventiv. Ulterior, individul a încercat să se sinucidă.

Fiica acestuia, a fost înmormântată zilele trecute.

Amintim că, IPJ Constanța a transmis în data de 18 ianuarie că, în jurul orei 14:20, polițiștii constanteni au fost sesizați cu privire la un eveniment petrecut pe raza comunei Săcele.

Din primele cercetări a reieşit că un bărbat, de 47 ani, ar fi agresat-o pe fiica sa, de 14 ani, căreia i-ar fi injectat, posibil cu o seringă, o substanță, fapt ce ar fi condus la decesul minorei.

Ulterior, medicii legişti au stabilit că fata a murit strânsă de gât.

Azi, Gill Julien Grigore Iacobici, prim-procuror al Parchetului Tribunalului Constanţa, a declarat că inculpatul a încercat să susţină o versiune care să-l exonereze de răspundere penală.

„Inculpatul şi-a construit apărarea în sensul că ar fi fost martor la sinuciderea victimei. Ancheta a arătat contrariul. Victima a murit sugrumată. Înţepăturile din jurul gâtului nu au nicio relevanţă judiciară, nici medico legală. Sunt superficiale. Nu au produs niciun efect în organismul acesteia. Inculpatul susţine că a asistat la momentul în care ea s-a sinucis prin injectarea unei substanţe otrăvitoare“, a mai precizat Gill Julien Grigore Iacobici.

Oficial de la IPJ Constanţa

La data de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 14.30, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale al IPJ Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza localităţii Săcele din judeţul Constanţa a fost găsit cadavrul  unei tinere, alături de un bărbat în stare comatoasă, care a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean Constanţa.

 La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.


A fost stabilit faptul că persoana decedată este o minoră de 15 ani, iar bărbatul transportat la spital este tatăl ei, în vârstă de 47 de ani. Din probatoriul administrat în cauză, procurorul criminalist a stabilit faptul că minora ar fi decedat prin asfixiere mecanică.

La data de 23 ianuarie a.c. bărbatul a fost externat din Spitalul Judeţean Constanţa, fiind reţinut pentru 24 de ore, iar la data de 24 ianuarie a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa, care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanţa.

Procurorul criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale, continuă cercetările sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de omor şi violenţă în familie.
 






Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Constanța Ce avere are Adrian Culicencu, secretarul general al comunei Săcele? Soția sa lucrează la Primăria Săcele (DOCUMENTE)

16 Apr 2024 511

Știri Constanța Incident rutier în Săcele. Tânăr șofer, tras pe dreapta de Poliție

13 Apr 2024 642

Știri Constanța Șofer drogat, identificat în miez de noapte pe o stradă din Săcele

30 Mar 2024 674

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. Voința Săcele, scorul etapei

27 Mar 2024 1353

Dezbatere publică, la APM Constanța Eolenerg Project SRL va construi o centrală electrică eoliană în comuna Săcele

19 Mar 2024 525

UPDATE Accident rutier la Săcele, județul Constanța. Ambulanța a intervenit

24 Feb 2024 813

Acțiune a polițiștilor în comunele Corbu și Mihai Viteazu și în satul Sinoie din județul Constanța

20 Feb 2024 713

UPDATE Accident rutier la ieșirea din Săcele, județul Constanța. Intervin pompierii

18 Feb 2024 999

Cumpărare directă Bel Electric Cable SRL, contract pentru sistemul de iluminat public în Comuna Săcele

06 Feb 2024 658

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu trei mașini la Gura Dobrogei. Două victime (FOTO+VIDEO)

02 Feb 2024 2235

Licitații Constanța G&M Road Building Engineering SRL, contract de asfaltare cu Primăria Săcele! Finanțarea, asigurată prin PNI Anghel Saligny (DOCUMENT)

20 Dec 2023 1024

Fotbal Liga a 5-a Constanța. Rezultatele din cele trei serii + clasamentele

04 Dec 2023 2012

Fotbal Liga a 5-a Constanța. Rezultatele din ultimele etape + clasamentele

13 Nov 2023 1734

Fotbal Liga a 5-a Constanța. Rezultatele din etapa a 9-a, respectiv a 11-a + clasamentele

06 Nov 2023 2238

Criză conjugală cu agresiune! Un bărbat din Brașov amenința cu incendiul locuinței sau suicidul

24 Oct 2023 713