Băsescu detonează bomba la „Jocuri de Putere”, vineri seara, la ora 21.00

"După ce a făcut agenda candidaţilor în campania electorală, Traian Băsescu revine la „Jocuri de Putere” cu noi dezvăluiri. Însă românii sunt mai debusolaţi decât oricând. 14 candidaţi le promit salarii ca-n Germania, învăţământ ca în Finlanda, demnitate ca în Japonia şi drumuri ca-n Imperiul Roman. Pe cine vor crede? Le promite cineva şi altă clasă politică? În această seară, de la ora 21.00, urmăreşte-l pe invitatul lui Rareş Bogdan pentru ultima intervenţie televizată de dinaintea alegerilor prezidenţiale.

Pe ce s-a bazat când a acuzat serviciile de informaţii de implicare în campania electorală? Care sunt dovezile filajului instituţionalizat asupra Elenei Udrea şi Alinei Bica la Paris? De ce l-a apărat pe Dorin Cocoş?

Ce arată aritmetica electorală? Cine va câştiga alegerile? Este posibilă retragerea unui candidat sau a mai multora? Cine asupra cui face presiuni?

Câţi scheleţi mai conţin dulapurile prezidenţiabililor?

Cum arată cel mai urât coşmar al lui Traian Băsescu?

Îl va ţine în corzi pe Victor #Ponta dacă iese preşedinte? Se va răzbuna pentru cele două suspendări?

Are vreo garanţie că nu va fi hărţuit de procurori după instalarea unui nou preşedinte la Cotroceni?

Ce bombă mai detonează Traian Băsescu?

Aflaţi diseară, la „Jocuri de Putere”, numai la Realitatea TV, de la ora 21.00 intr-un dialog incendiar Rares Bogdan - Traian Basescu", se arată într-un anunţ distribuit pe pagina de Facebook a emisiunii.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Traian Băsescu despre acţionariatul Portului Constanţa şi Aeroportului Mihail Kogălniceanu

14 Oct 2014 2074