Bătaie cu bâte de baseball şi pistoale după o şicanare în trafic

Intervenţie de urgenţă a poliţiei după un scandal monstru în trafic. S-a întâmplat la Botoşani. Mai mulţi tineri s-au luat la bătaie şi s-au lovit cu bâte de baseball şi pistoale.
 
Un scandal monstruos a avut loc sâmbătă pe strada Garii din municipiul Botosani. Mai multi tineri s-au luat la bataie in fata unei autogari. O persoana a sunat la 112 spunand ca unul dintre cei implicati in scandal ar avea si un pistol.
 
Sositi la fata locului oamenii legii au identificat sase tineri, doar doi dintre acestia fiind transportati la spital.
 
Potrivit stiri.botosani.ro, unul dintre acestia, un tanar in varsta de 20 de ani, s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral acut deschis, dupa ce ar fi fost lovit cu tocul pistolului.
 
În acest caz s-a deschis dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de loviri sau alte violente, tulburarea ordininii si linistii publice si nerespectarea armelor si munitiilor.
 
Dupa primele declaratii se pare ca patru dintre tineri se aflau intr-o masina si au sicanat in trafic un alt tanar aflat singur intr-un autotuturism, pana cand acesta a oprit. Din acel moment ar fi inceput bataia, iar tanarul aflat singur si-a chemat in ajutor un alt amic. Pana atunci s-ar fi aparat cu pistolul, insa nu a tras cu el. De partea cealalta a baricadei tinerii ar fi folosit o bata de baseball.
 
Oamenii legii au stabilit ca pistolul este unul nefunctional si este unul de tip ornamental.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.