S-a întâmplat la Medgidia Bătrân lovit cu coasa de un tânăr de 19 ani

Poliţiştii Serviciului Investigatii Criminale, sub directa coordonare a procurorului criminalist şi cu sprijinul poliţiştilor din Medgidia l-au identificat pe Puculi M., de 19 ani, din Medgidia.

Tânărul este bănuit că în seara zilei de 15 iulie, în jurul orelor 20.00, însoţit de încă două persoane s-a deplasat cu căruţa pentru a sustrage lucernă de pe o solă ce îi aparţine unui bărbat, de 83 de ani, unde au fost surprinşi de victimă. Aceasta le-a solicitat să plece din lucernă dar au refuzat, motiv pentru care victima i-a aplicat bărbatului o lovitură în zona capului, cu un obiect dur (băţ), pe care-l avea asupra sa, iar acesta a replicat aplicându-i o lovitură cu muchia coasei în zona fronto-parietală stânga, care i-a produs leziunile ce i-au pus viaţa în primejdie.

Victima a fost găsită de fiul acestuia în sola de lucernă în jurul orei 23.00, fiind dusă la UPU Medgidia, ulterior fiind transportat la SCJU Constanţa pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Puculi M a fost audiat şi reţinut de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, în sarcina acestuia fiind reţinute infracţiunile de tâlhărie şi tentativă de omor.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Puculi Mili rămâne după gratii L-ar fi lovit cu coasa pe bărbatul de la care ar fi vrut să fure

21 Jul 2016 1776

Arestat preventiv de Tribunalul Constanţa

21 Jul 2015 1738

Bărbat de 83 de ani, lovit cu coasa de un tânăr de 19 ani

20 Jul 2015 1448