Bebelușul atacat de un câine la Tulcea, se află în stare gravă!

Bebelușul de numai 9 luni, din Tulcea, care a fost atacat ieri de câinele familiei, se află în continuare în stare gravă . Copilul a fost dus, aseară, direct în sala de operații de la Spitalul Județean Constanța, deoarece starea sa era foarte gravă. Surse medicale au precizat că acesta prezenta mai multe plăgi în zona capului, iar chirurgii au fost nevoiți să îi extragă o bucată din craniu.
Se pare că în urma mușcăturilor violente, micuțului de numai 9 luni i-ar fi fost afectat și creierul. De altfel, se știe că până la un an, fontanela copiilor trebuie protejată, deoarece este o zonă moale, neosificată. Bebelușul se află în prezent internat la Terapie Intensivă.
Și mama lui a fost mușcată în momentul în care a vrut să-și scape copilul din colții animalului, însă starea ei este stabilă. Femeia a povestit, aseară, că l-a lăsat pe bebeluș în curtea casei câteva minute, iar câinele familiei i-a atacat copilul din senin și l-a mușcat de cap și de membre. Ea spune că nu înțelege ce s-a putut întâmpla. Femeia se află internată la Spitalul din Tulcea. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.