Becali - „Şeful Jandarmeriei Constanţa mi-a zis - „Băsescu dă personal telefon. Nu vrea să faci puşcărie uşoară“. Ce spune Constantin Dima

Omul de afaceri George Becali a făcut aseară, la postul de televiziune România TV, mai multe precizări referitoare la arestarea şi condamnarea sa. La un moment dat, Becali a spus: „A venit şeful Jandarmeriei din Constanţa şi mi-a zis: «Băi Gigi, hai să-ţi spun ceva! Băsescu dă personal telefon, că nu vrea să faci puşcărie uşoară. Eu vă spun ce mi s-a spus!»“.

În continuare, potrivit romaniatv.net, „Traian Băsescu a negat toate aceste acuzaţii“. „Cum credeţi că un preşedinte ar suna să se ocupe de un deţinut? Cum credeţi că un preşedinte ar da aprobări la propunerile SRI-ului? Vă spun public. Îl chem în judecată şi pe şeful Jandarmeriei Constanţa de atunci şi pe domnul Becali“, a mai transmis Băsescu, potrivit romaniatv.net.   

În contextul celor mai sus precizate, ZIUA de Constanţa a solicitat şi obţinut un punct de vedere de la colonelul Constantin Dima, inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Constanţa.

„Ca urmare a informaţiilor difuzate în spaţiul public, referitoare la un comandant al Jandarmeriei Constanţa,  în spiritul transparenţei şi deschiderii ce caracterizează instituţia noastră în relaţia cu societatea civilă,  respectului pentru lege şi adevăr dar şi  pentru eliminarea oricăror neclarităţi sau suspiciuni ce pot plana asupra activităţii şi imaginii instituţiei noastre, facem următoarele  precizări: Afirmaţiile făcute în spaţiul public referitoare la un şef al Jandarmeriei Constanţa sunt nereale şi tendenţioase, reprezentând simple speculaţii, Jandarmeria Română neavând  atribuţii legale cu privire la gestionarea activităţii în penitenciare, acestea fiind în sarcina unui alt minister de resort. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa este o institiuţie echidistantă, fiind dispusă să corecteze informaţii care nu au valoare de adevăr, în scopul unei informări corecte. Am precizat aceste aspecte în spiritul respectului pe care îl purtăm cetăţenilor dar şi reprezentanţilor mass-media, asigurându-vă de faptul că instituţia noastră îşi desfășoară activitatea în interesul cetățenilor, al comunității și în sprijinul instituțiilor statului, exclusiv pe baza și în executarea legii“.  

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Familia Becali continuă demersurile pentru construirea unui parc eolian în județul Cosntanța

25 Mar 2024 745

Primarul Municipiului Constanța, proces cu George Becali! S-a fixat termen nou

12 Jan 2024 1027

Veste uriașă din instanță! Este vizat George Becali, finanțator FCSB!

15 Nov 2023 1016

Dosar penal în cazul unui accident rutier în care ar fi fost implicat omul de afaceri George Becali

13 Nov 2023 1000

„Mâna dreaptă” a lui Becali, Ion-Ionuț Luțu a preluat firma Becali Hotels SRL

08 Nov 2023 1337

„Autorizare desfiinţare lucrări“ Primarul Municipiului Constanta, la judecată cu George Becali! Judecătoria Constanța amână dosarul pentru la anul

06 Nov 2023 4976

Primarul Municipiului Constanta, un nou proces cu George Becali!

02 Jul 2023 3811

Primarul Municipiului Constanta, proces cu George Becali! Iată decizia judecătorilor! (MINUTĂ)

12 Jun 2023 5112

Primarul Municipiului Constanta l-a chemat în instanță pe George Becali! Procesul s-a terminat. Anunțul magistraților

22 May 2023 11050

Începe procesul lui George Becali, finanțator FCSB! Procurorii acuză - fraudă la vot, în stare de recidivă

19 May 2023 1699

George Becali, fără avocat la Judecătoria Constanța în dosarul în care a fost acționat în instanță de Primarul Municipiului!

14 Apr 2023 5546

George Becali, chemat la judecată de Primarul Municipiului Constanța! Când va avea loc primul termen

20 Feb 2023 11290

Primarul Municipiului Constanta, la judecată cu omul de afaceri George Becali!

04 Jan 2023 12052

George Becali trimis în judecată!

04 Jan 2023 1415

Județul Constanța Fiica lui Gigi Becali și-a inaugurat hotelul în stațiunea Venus

19 Jun 2022 3244