Bilanţ DNA 39 de inculpaţi condamnaţi în luna septembrie. Vizaţi şi doi procurori

În cursul lunii septembrie 2014, în dosare de corupție instrumentate de DNA, au rămas definitive un număr total de 20 hotărâri judecătorești prin care au fost condamnați 39 de inculpați, la pedepse cuprinse cuprinse între 12 ani şi amendă 25.000 lei.

Între persoanele condamnate se află: 2 procurori, 1 avocat, 1 ofiţer poliţie, 2 agenţi poliţie, 1 director coordonator – Garda Financiară.

Detalii cu privire la toate condamnările şi conţinutul acestora se regăsesc pe pagina de Internet, la adresa www.pna.ro, secțiunea „Comunicate – hotărâri definitive de condamnare”. Având în vedere că, în multe cazuri, între pronunțarea deciziilor, motivarea acestora și transmiterea acestor decizii de către instanțele de judecată, în format electronic, se înregistrează o anumită diferență de timp, DNA a decis publicarea unor informări cu privire la soluțiile de condamnare definitive, la momentul pronunțării acestora, sub formă de comunicate de presă.

În acest fel, DNA răspunde cerinței de informare a opiniei publice asupra întregului proces penal în cazuri de mare corupție, inclusiv asupra finalității dosarelor trimise spre judecare.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.