Stiri calde

Accident spectaculos. Implicată, şi o Ambulanţă "Biliard" cu maşini în intersecţia bulevardelor Tomis şi Aurel Vlaicu

Un carambol rutier în care au fost implicate patru autoturisme a avut loc puţin după miezul nopţii la intersecţia bulevardelor Aurel Vlaicu şi Tomis. Un şofer care nu a acordat prioritate în intersecţie, semaforul funcţionând pe galben intermitent, a provocat accidentul în urma căruia el a fost singurul vătămat.
 
Conform Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, M. S. M. (bărbat, de 23 ani, din Lunca, Teleorman) a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre strada Baba Novac către Mamaia şi, ajungând la intersecţie cu bulevardul Tomis, din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier “Cedează trecerea” a pătruns în intersecţia semaforizată aflată în funcţiune pe culoarea galben intermitent şi a intrat în coliziune cu o autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, condusă de P. C. (bărbat, 49 ani, din Agigea), pe bulevardul Tomis, dinspre strada Soveja către Ovidiu. În urma coliziunii, primul autoturism a fost proiectat într-o autoutilitară, condusă de N. C. M. (bărbat, de 26 ani, din Brăila) şi într-un  autoturism condus de Ţ. M. (bărbat, de 43 ani, din Murfatlar), aceştia din urmă aflându-se opriţi în intersecţie pentru a acordare prioritate.

Ambulanţa transporta o pacientă la Palazu Mare. Aceasta nu a avut de suferit, nici echipajul autospecialei.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident rutier pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, zona Universității Ovidius. Șoferița a părăsit locul accidentului

14 Jan 2019 932

Accident rutier la intersecția bulevardelor Tomis cu Aurel Vlaicu din Constanța. Două victime. Echipajele medicale chemate în ajutor (galerie foto+video)

13 Dec 2018 2867

Accident rutier la intersecția bulevardelor Aurel Vlaicu cu Tomis din Constanța. O victimă

26 Nov 2018 548

Accident rutier la intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu din Constanța. O persoană a fost rănită (galerie foto + video)

04 Oct 2018 1641

Imagini de la eveniment Accident rutier la intersecţia bulevardului Aurel Vlaicu cu Tomis. Un pieton, lovit (galerie foto + video)

03 Sep 2018 1311

Oficial de la IPJ Constanța. Cum s-a petrecut accidentul de la intersecția bulevardului Tomis cu strada Tulcei din Constanța

14 Aug 2018 1461