Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea invită constănţenii la Festivalul Mării

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea desfăşoară la Constanţa cea de-a VI-a ediţie a Festivalul Mări. Evenimentul va avea loc între 15 şi 17 august şi va include conferințe pe diverse teme, dar și un concert comun al corurilor Akord Media și Grace și al solistelor Alina Negoșanu și Mirabela Niță.

Concertul va fi moderat de către pastorul Robert Mandache – directorul Departamentului Tineret al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din zona Muntenia și va avea loc sâmbătă începând cu ora 17.00 la Casa de Cultură din Constanța.

Printre cei care vor susține conferințele se numără și pastorul Lucian Cristescu, până de curând, preşedintele Bisericii Adventste de Ziua a Șaptea din zona Transilvaniei de Sud. „La fel ca în fiecare an, începând cu 2009, ne așteptăm la vizita a peste 1500 de persoane veniți din toate colțurile țării și din străinătate. Sperăm ca acest Festival să rămână un reper al întâlnirilor creștine tradiționale al celor ce își petrec vacanța pe litoralul românesc indiferent de confesiunea creștină din care fac parte. Credem că mai important decât să subliniem diferențele este să privim mai bine la ceea ce putem face împreună fără a renunța la principiile specifice fiecărei confesiuni", a declarat Robert Georgescu, pastor al celei mai vechi Biserici Adventiste de Ziua a Șaptea din Dobrogea (Viile Noi).

Pe parcursul Festivalului Mării Constanța 2014, gratuit pentru constănțeni se va desfăşura proiectul „Caravana Sănătății” organizat de către Asociația pentru Sănătate, Educație și Familie. Acțiunea constă în prezența în faţa Casei de Cultură a unui autocar dotat cu o bibliotecă mobilă și un cabinet medical mobil în perimetrul căruia se vor realiza testele medicale, respectiv: tensiunea arterială, procentul de grăsime din organism, indicele de masă corporală, riscul de ateroscleroză, consiliere medicală și altele.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea va construi un lăcaș de cult în Mamaia Sat

11 Oct 2022 1126