Bogdan Bola, desemnat preşedinte interimar al TNL Constanţa

Reprezentanţii Tineretului Naţional Liberal (TNL) constanţa l-au desemnat pe Bogdan Bola în funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene TNL Constanţa, Totodată, şi delegaţia Permanentă Naţională a Tineretului Naţional Liberal a validat şi formarea unui nou Birou Politic Teritorial interimar. Ambele decizii au trecut cu unanimitate de voturi, vineri, în cadrul Academiei Politice TDL/TNL „Politica în era digitală”, organizată în perioada 12-13 septembrie la Complexul Dunărea din Eforie Nord, după cum se arată într-un comunicat de presă.

Hotărârea a fost luată în urma retragerii lui Septimiu Bourceanu din funcţia de preşedinte al TNL Constanţa, acesta ocupând în prezent  funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional.

 „Vreau să le mulţumesc atât preşedintelui PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, cât şi colegului meu Septimiu Bourceanu pentru încrederea acordată şi sunt convins că noul Birou Politic, care reprezintă toate localităţile judeţului Constanţa, îşi va îndeplini cu succes atribuţiile care îi revin. Nu în ultimul rând, trebuie să mulţumesc şi echipei de la municipiu, căreia îi datorez desemnarea mea în această funcţie”, a declarat Bogdan Bola, care a anunţat că, în perioada imediat următoare, vor fi înfiinţate organizaţii locale în judeţ, din rândul cărora TNL Constanţa va coopta noi membri, se mai arată în comunicatul remis astăzi opiniei publice.

De asemenea, şi fostul preşedinte al TNL Constanţa, Septimiu Bourceanu, a adresat un mesaj de mulţumire tinerilor liberali din judeţ pentru buna colaborare. „Mulţumesc echipei TNL Constanţa pentru colaborare şi vreau să îi asigur că vor avea mereu un sprijin în persoana mea. De asemenea, mă bucur că mandatul de preşedinte a fost preluat de tineri care împărtăşesc acelaşi valori pe care Tineretul Naţional Liberal le promovează încă din anul 1992. Este o preluare de mandat care a venit în mod natural”, a subliniat vicepreşedintele TNL, Septimiu Bourceanu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

sn mare

14 Sep, 2014 20:48

Iar presedinti scosi din joben fara alegeri, acelasi stil a lu' Dragomir si Hasoti. O sa stea si asta cat a stat si tasu' prefect. Si hai lingaii de partid aplaudati !

Ioana

14 Sep, 2014 19:22

Felicitari domnule Bola!

Ioana

14 Sep, 2014 19:19

Felicitari!

Mishu

14 Sep, 2014 15:38

A uitat sa-i multumeasca lu' ta-su...

Articole asemanatoare

Averea și interesele Tiberiu Cojan a fost ales președintele Tineretului Național Liberal Constanța. Cine face parte din Biroul Județean? (DOCUMENTE)

08 Oct 2023 1547

Comunicat PNL Constanta

23 Jun 2015 1504

Academia Politica TDL/ TNL 2014 Politica in era digitala - 11.09.2014

11 Sep 2014 1648

PNL Constanţa a ales delegaţii care vor participa la Congresul Extraordinar al PNL

23 Jul 2014 3252