Bogdan Chirieac este de partea DNA-ului în denunțul împotriva lui Mazăre

Invitat în această seară la Antena 3, în emisiunea "La ordinea zilei", analistul politic Bogdan Chirieac a declarat că este de partea DNA-ului ăîn decizia luată împotriva primarului municipiuluI Constanța, Radu Mazăre.
 
"Sunt de partea DNA - ului pentru că a acționat în baza unei legi, aprobată de majoritatea parlamentară, articolul 276, despre care am impresia că ni s-a promis că va fi scos prin Ordonanță de Urgență. Dacă nu ar fi existat acel articol, DNA-ul nu ar fi avut de ce să-l dea în judecată pe Radu Mazăre. Eu, dumneavoastră (n.r. Dana Grecu) sau Radu Tudor putem fi dați, în baza acestui articol, în fiecare seară, în judecată. Poate să-ți dea pușcărie de la trei luni la un an pentru că noi comentăm pe marginea justiției", a comentat analistul în cadrul emisiunii, potrviti DCNews.ro.
 
Menționăm că DNA a făcut, astăzi, plâgere penală împotriva lui Radu Mazăre, iar denunțul a fost înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, edilulțșef al Constanței fiind acuzat că a făcut presiuni asupra justiției.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

stiripesurse.roPremieră - Radu Mazăre, urmărit penal pentru intimidarea procurorilor

03 Oct 2014 1711

Radu Mazăre a scăpat? Articolul care face referire la presiunile asupra justiţiei, abrogat (video)

01 Oct 2014 1783

După intrarea în vigoare a noului Cod Penal Mazăre, primul edil faţă de care DNA a formulat un denunţ pentru presiuni asupra Justiţiei

16 Sep 2014 2772

DNA îl denunţă pe Radu Mazăre pentru presiuni asupra justiţiei

15 Sep 2014 1881