Bomba zilei A fost lansată petiţia on line pentru sprijinirea autorului accidentului de la Coyote Ugly

Astăzi a fost lansată pe portalul petitieonline.com, o acţiune de sprijin pentru autorul accidentului din Mamaia, din dreptul clubului Coyote Ugly.
Iată cum motivează autorul şi cum vrea să determine cât mai multe persoane să aplice semnături virtuale pe petiţia în cauză:
 

„Într-o noapte ghinionistă de vineri, Emil Petru- un student admirabil şi integru de 19 ani din Constanţa a ajuns într-o situaţie de NEIMAGINAT pentru toţi cei care îl cunosc sau care i-au aflat povestea. Emil este un PACIFIST, un om BUN şi IUBITOR de semeni, care a ajuns în arestul Politiei - acolo unde NU este locul său.
Tineri care puteaţi fi în locul lui, părinţi care nu trebuie să treceţi groaza mamei şi tatălui lui Emil, colegi şi prieteni care l-aţi cunoscut, vecini care primeaţi salutul lui respectuos zi de zi, profesori care îl apreciaţi, cetăţeni care credeţi în nevinovăţia lui sau aţi fost impresionaţi de această nefireasca tragedie, să-l susţinem moral semnând această petiţie!
Avem toata speranţa şi încrederea că justiţia îşi va face datoria şi astfel Emil îşi poate relua cursul firesc al vieţii!
 
Iată unde puteţi semna petiţia:


http://www.petitieonline.com/signatures/il_sprijinim_pe_emil_petru_si_sustinem_integritatea_sa/start/0/country/RO/location/1618251376

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

cabernet

17 Jul, 2013 14:41

Pai cum asa?Dupa ce la tarnuit pe ala (alt bou)vine cu textul de mai sus pt sensibilizare?In viata trebuie sa ne sumam faptele si sa raspundem pt ele.Cu ceva ani in urma un descreierat a omorat-o pe nevasta-sa (fata vice primarului din Eforie de la acea vreme), de cativa ani este stabilit in nu stiu ce tara.

Articole asemanatoare

Editorial „Coronițele“ premianților îi traumatizează pe ceilalți elevi? Ar trebui sau nu eliminată recompensarea elevilor cu rezultate bune?

18 Jun 2022 2040

UPDATE Petiție către Prefectura Constanța. Care este scopul și cine a inițiat-o

02 May 2020 5743

A fost întocmită și o petiţie on line Apel pentru salvarea economică a turismului din Delta Dunării și de pe litoral

28 Mar 2020 3136

Petiţie on line Planul de salvare economică a României după COVID-19

24 Mar 2020 2864

"Dacă ar avea demnitate, şi-ar da demisia" Tot mai mulţi constănţeni semnează petiţia de demitere a managerului Dănuţ Căpăţână

12 May 2015 2589