Stiri calde

Bye-bye Yahoo! Messenger! O nouă aplicație vă așteaptă din 5 august

Cine nu a folosit Yahoo! Messenger? Această aplicație a cunoscut un real succes de-a lungul anilor. Acum însă, va dispărea. Aplicaţia pentru desktop va fi oprită pe 5 august. Nu vă îngrijorați, însă. Compania a dezvăluit că nu aveţi motive de teamă, deoarece deja puteţi să descărcaţi o nouă variantă modernizată pentru Windows şi macOS, potrivit go4it.ro.
 
Probabil cea mai interesantă funcţie nouă din Yahoo! Messenger este posibilitatea de a anula trimiterea celui mai recent mesaj. Yahoo! Messenger va beneficia de un aspect mai îngrijit, cu o interfaţă „plată” şi culori vii. Interfaţa nu este foarte diferită faţă de alte servicii similare, cu o listă de conversaţii în partea stângă şi o fereastră mare pentru conversaţia activă în partea din dreapta. Imaginile vor fi afişate direct în fereastra conversaţiei, putând fi trimise cu drag & drop mai multe simultan.
 
De asemenea, serviciul beneficiază de integrare cu GIF-uri pentru reacţii, putând trimite animaţii relevante pentru anumite situaţii doar prin trimiterea unui mesaj de genul „/gif congrats”.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.