12 Jun, 2019 15:51
1981
“Bucătăria românească are influențe puternice din bucătăria imperiului austro-ungar, franțuzești, nemțești, are accente balcanice, are gusturi orientale, turcești, tătărăști, grecești, italienești. Despre această zestre culinară am ales să vorbesc și să v-o împărtășesc. Eu pătrund în comunități. De acolo pleacă totul, rețetele se păstrează altfel, ele nu suferă multe abateri față de rețeta inițială” spune Claudia-Romana Rista, Fata care gătește cu flori.
A doua ediție a fost lansată în rețeaua magazinelor PROFI în luna iunie 2019, în peste 64.000 de exemplare și este disponibilă până la sfârșitul verii.“Continuăm cu această editie să ne încântăm clienții prin călătorii autentice în bucătăria românească. La primul volum am avut foarte multe reacții de bucurie a regăsirii unei rețete a bunicii, mătușii sau din satul natal. Cititorii primului caiet ne-au împărtășit că mândria de a descoperi o rețetă cu care au crescut si care acum poate ajunge în toată țara a fost imensă. Vom continua să aducem desfătarea tradițiilor regionale în casele clienților noștriși cu acest caiet 2 și următoarele. Așa ne place să celebrăm autenticul”, a spus Gabriela Sîrbu, director de marketing și comunicare PROFI România.
Ti-a placut articolul?
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: