Alegeri europarlamentare

Călin Popescu Tăriceanu, mesaj către primarii din România "Facem demersuri pentru ca Guvernul să adopte OUG pentru Codul Administrativ"

Călin Popescu Tăriceanu a dat o veste bună și mult așteptată tuturor primarilor din Romania, inclusiv celor 70 din județul Constanța. 
”Vreau să dau și o veste primarilor din întreaga țară, nu fac distincție între cei care sunt din partidele ce formează coaliția de guvernare și ceilalți care sunt în opoziție, vreau să văd cât mai repede și facem în acest sens demersuri pentru ca Guvernul să adopte OUG pentru Codul Administrativ, care e o măsură așteptată de toți primarii. Aș fi vrut să văd o dezbatere pe acest subiect”.
Senatorul Ion Popa, președintele Filialei ALDE Constanța continuă să spună că ”Nu a fost de ajuns ca toși parlamentarii PNL să se opună adoptării Codului Administrativ votand împotrivă, Ludovic Orban a recurs la ce se pricepe el mai bine, amenințări publice adresate inclusiv oamenilor din partidul pe care el îl reprezintă. Îl citez:” În bătălie trădătorii sunt pedepsiţi pe loc, fără proces şi toţi cei care nu vor fi alături de noi deşi au primit încrederea românilor vor suferi de pe urma trădării lor". 
Totodată, Ion Popa, președintele Filialei ALDE Constanța a adăugat:” Concret, cu ce pot fi amenințați aleșii locali? Cu dosare penale, cu așa zisul stat de drept sau cu securitatea? Peste 800 de aleși locali ai PNL au dosare penale, parafrazandu-l pe Ludovic Orban, sunt penali dar, din punctul meu de vedere, nu toți cu norocul acestuia de a scăpa basma curată O armată a clonelor a pus stăpanire pe PNL, impunand un curent ideologic în partid menit să distrugă orice urmă de liberalism, dorind transformarea BEX al PNL în Politburo. Vă îndemn sa transpuneti adevaratele principii liberale pe care ALDE le promoveaza în acțiuni reale adresate comunitatilor pe care le reprezentați și conduceti căci  a sosit timpul ca oamenii să fie lasati și motivați sa-si faca treaba, fara presiuni si fara bariere legislative artificiale! ”

Material comandat de ALDE, cod mandatar financiar ALDE - 41190002

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ALDE şi PNL au semnat acordul politic pentru susţinerea Guvernului Orban la învestire

28 Oct 2019 1067

Călin Popescu Tăriceanu nu spune nu postului de premier

12 Oct 2019 1046

Călin Popescu-Tăriceanu ​"Moţiunea de cenzură va trece"

09 Oct 2019 530

Călin Popescu-Tăriceanu „ALDE a semnat moţiunea de cenzură; nu vom intra la guvernare”

01 Oct 2019 517

Tăriceanu a reacţionat. Ce spune liderul ALDE despre respingerea Rovanei Plumb

30 Sep 2019 536

Călin Popescu-Tăriceanu - „Am propus organizarea unui congres ALDE până la finele acestui an”

13 Sep 2019 774

Azi va fi ales preşedintele Senatului. Cine sunt candidaţii

10 Sep 2019 940

Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta - o nouă alianţă politică?

07 Aug 2019 605

Deși declara în urmă cu o lună că nu intenționează să candideze Călin Popescu-Tăriceanu a fost confirmat de ALDE drept candidat al partidului la alegerile prezidenţiale

24 Jul 2019 519

Ce spune Călin Popescu Tăriceanu despre o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale

19 Jun 2019 1111

Președintele Klaus Iohannis. „PSD și ALDE continuă să obstrucționeze justiția, făcând scut în jurul lui Călin Popescu-Tăriceanu”

03 Jun 2019 622

UPDATE Comisia Juridică a Senatului a decis ridicarea imunităţii lui Călin Popescu Tăriceanu

29 May 2019 1621

Călin Popescu-Tăriceanu (ALDE) „Referendumul nu face decât să adâncească falia care există astăzi în societatea românească”

26 May 2019 449

Călin Popescu Tăriceanu (ALDE) - „Cred într-o Uniune Europeană care să nu lase pe nimeni în urmă, cu o singură viteză, respect şi oportunităţi egale pentru fiecare stat membru“

21 May 2019 809

Călin Popescu-Tăriceanu îi cere premierului să acorde o atenție sporită contractului Exxon-OMV pentru gazele din Marea Neagră

15 May 2019 764