Alegeri europarlamentare

Călin Popescu Tăriceanu, mesaj către primarii din România "Facem demersuri pentru ca Guvernul să adopte OUG pentru Codul Administrativ"

Călin Popescu Tăriceanu a dat o veste bună și mult așteptată tuturor primarilor din Romania, inclusiv celor 70 din județul Constanța. 
”Vreau să dau și o veste primarilor din întreaga țară, nu fac distincție între cei care sunt din partidele ce formează coaliția de guvernare și ceilalți care sunt în opoziție, vreau să văd cât mai repede și facem în acest sens demersuri pentru ca Guvernul să adopte OUG pentru Codul Administrativ, care e o măsură așteptată de toți primarii. Aș fi vrut să văd o dezbatere pe acest subiect”.
Senatorul Ion Popa, președintele Filialei ALDE Constanța continuă să spună că ”Nu a fost de ajuns ca toși parlamentarii PNL să se opună adoptării Codului Administrativ votand împotrivă, Ludovic Orban a recurs la ce se pricepe el mai bine, amenințări publice adresate inclusiv oamenilor din partidul pe care el îl reprezintă. Îl citez:” În bătălie trădătorii sunt pedepsiţi pe loc, fără proces şi toţi cei care nu vor fi alături de noi deşi au primit încrederea românilor vor suferi de pe urma trădării lor". 
Totodată, Ion Popa, președintele Filialei ALDE Constanța a adăugat:” Concret, cu ce pot fi amenințați aleșii locali? Cu dosare penale, cu așa zisul stat de drept sau cu securitatea? Peste 800 de aleși locali ai PNL au dosare penale, parafrazandu-l pe Ludovic Orban, sunt penali dar, din punctul meu de vedere, nu toți cu norocul acestuia de a scăpa basma curată O armată a clonelor a pus stăpanire pe PNL, impunand un curent ideologic în partid menit să distrugă orice urmă de liberalism, dorind transformarea BEX al PNL în Politburo. Vă îndemn sa transpuneti adevaratele principii liberale pe care ALDE le promoveaza în acțiuni reale adresate comunitatilor pe care le reprezentați și conduceti căci  a sosit timpul ca oamenii să fie lasati și motivați sa-si faca treaba, fara presiuni si fara bariere legislative artificiale! ”

Material comandat de ALDE, cod mandatar financiar ALDE - 41190002

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta - o nouă alianţă politică?

07 Aug 2019 426

Deși declara în urmă cu o lună că nu intenționează să candideze Călin Popescu-Tăriceanu a fost confirmat de ALDE drept candidat al partidului la alegerile prezidenţiale

24 Jul 2019 432

Ce spune Călin Popescu Tăriceanu despre o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale

19 Jun 2019 964

Președintele Klaus Iohannis. „PSD și ALDE continuă să obstrucționeze justiția, făcând scut în jurul lui Călin Popescu-Tăriceanu”

03 Jun 2019 527

UPDATE Comisia Juridică a Senatului a decis ridicarea imunităţii lui Călin Popescu Tăriceanu

29 May 2019 1433

Călin Popescu-Tăriceanu (ALDE) „Referendumul nu face decât să adâncească falia care există astăzi în societatea românească”

26 May 2019 363

Călin Popescu Tăriceanu (ALDE) - „Cred într-o Uniune Europeană care să nu lase pe nimeni în urmă, cu o singură viteză, respect şi oportunităţi egale pentru fiecare stat membru“

21 May 2019 696

Călin Popescu-Tăriceanu îi cere premierului să acorde o atenție sporită contractului Exxon-OMV pentru gazele din Marea Neagră

15 May 2019 656

Eurodeputaţii ALDE vor susţine o politică unitară privind producţia de medicamente şi de echipamente medicale pentru sectorul sănătăţii

08 May 2019 716

Călin Popescu-Tăriceanu - „Suntem în orice moment dispuşi să acordăm în Parlament votul pentru remaniere”

23 Apr 2019 363

Călin Popescu Tăriceanu îl acuză pe președinte că prin referendum „fură startul pentru alegerile prezidențiale”

13 Apr 2019 467

ALDE nu va onora invitaţia la consultări lansată de preşedintele Klaus Iohannis pe tema situaţiei din Justiţie

05 Apr 2019 586

Întâlnire între Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu. Care este tema discuțiilor

20 Feb 2019 528

Călin Popescu Tăriceanu „Toate şicanele pe care le face preşedintele nu ne pot împiedica să adoptăm măsurile pe care le-am programat”

06 Jan 2019 536

Călin Popescu Tăriceanu, despre președintele Klaus Iohannis. „Am sperat să nu mai avem al doilea Băsescu“

16 Dec 2018 403