Camera Deputaţilor cumpără un nou sistem de vot electronic

Camera Deputaţilor achiziţionează un nou sistem de vot electronic, sonorizare, traducere simultană, comunicaţii audio, video şi date pentru sala de plen, retehnologizează ascensoarele din Palatul Parlamentului, iar Senatul cumpără timbre securizate acces auto, dar şi carduri de acces.

Potrivit site-ului Camerei Deputaţilor, forul legislativ intnţionează să cumpere un sistem integrat de conferinţă, vot electronic, sonorizare, traducere simultană, comunicaţii audio, video şi date în sala de plen a Camerei Deputaţilor. Valoarea estimată fără TVA a acestui sistem este de 1,935,483.87 lei. Procedura este prin licitaţie deschisă.

De asemenea, Camera Deputaţilor achiziţionează lucrări de retehnologizare a ascensoarelor din cadrul Palatul Parlamentului şi întocmirea documentaţiei tehnice aferente, inclusiv servicii privind reautorizarea funcţionării şi punerea în funcţiune. Valoarea estimată a lucrărilor este de 1,524,193.54 lei, din care: 1.512.096,77 lei pentru lucrările de retehnologizare şi 12.096,77 lei pentru documentaţia tehnică aferentă.

De asemenea, potrivit mediafax.ro, Senatul cumpără 5.000 de timbre securizate pentru acces auto, care sunt autocolante, cu diametrul de 25 mm, de culoare argintie, cu stema Senatului şi cu textul "ACCES" - de culoare neagră.

Forul legislativ achiziţionează şi 2.000 de carduri de acces din material PVC laminat lucios de culoare albă şi cu imprimare prin retransfer direct pe card, dar şi 1.650 de becuri led la care perioada de garanţie solicitată pentru buna funcţionare a produsului este de 24 de luni şi de-a lungul acestei perioade furnizorul va înlocui toate becurile arse în urma funcţionării pe cheltuiala sa.

Sursa: Evenimentul zilei

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sistemul electronic, scos din uz de mai bine de un an Votul deputaţilor nu va putea fi monitorizat nici în 2017

19 Jan 2017 1385