Campania de renume internațional "Adevărul sincer", adoptată de Poliția Rutieră din Călărași

Poliția rutieră din România a decis să ia parte la campania "Adevărul sincer", campanie ce are drept scop educarea tinerilor în vederea practicării unui condus mai sigur.

"Adevărul sincer" este un parteneriat educațional de siguranță rutieră între Poliția din Devon și Cornwal, Serviciul de pompieri din Devon și Somerse, instructorii auto profesioniști și autorități locale.
 
Campanie are la bază un accident fatal care a avut loc în iulie 2009, în apropiere Aveton Gifford, din Devon, și care a costat viata a trei tineri. Tragicul eveniment a marcat comunitatea locală. Proiectul a luat naștere în 2010, și a câștigat numeroase premii. De asemenea, organizatorii au încheiat un număr mare de parteneriate de siguranță rutieră în întreaga Marea Britanie, iar acum este recunoscut pe plan internațional.
Devon și Cornwall de Poliție

Sergentul Olly Tayler de la Poliția din Devon și Cornwall și ofițerul Rob Carlson din cadrul Serviciului de Pompieri din  Devon și Somerset au fost invitați recent de către poliția rutieră din România la Călărași pentru a vorbi despre campanie. Sergentul Tayler, președintele actual al parteneriatului, a declarat: "Ne-am întâlnit cu reprezentanții Poliției Rutiere locale în România pentru a discuta despre ideea de a lucra în parteneriat cu alte agenții pentru a atinge obiectivul comun de îmbunătățire a siguranței rutiere pentru tineri.", potrivti torquayheraldexpress.co.uk
 
La întâlnire au participatsSergentul Olly Tayler, inspectorul-șef al Poliției Rutiere din Călărași, Costache Ionel, șeful Poliției Rutiere din Călărași, Chirica Costel și ofițerul Rob Carlson.

Sursa foto: torquayheraldexpress.co.uk

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.