Campanie pentru combaterea violenței în școli la Liceul Teoretic ,,Lucian Blaga”, din Constanța (galerie foto)

La data de 27 septembrie a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu specialiști din cadrul A.N.I.T.P., au vizitate de elevii Liceului Teoretic ,,Lucian Blaga”, din municipiul Constanța, cu scopul prevenirii violenței în școli, violenței domestice și traficului de persoane.
 
Cu această ocazie, polițiștii constănțeni le-au prezentat tinerilor aspecte legate de formele de manifestre a violenței, atât în mediul școlar cât și în familie, precum și modalitățile de prevenire și gestionare a acestor comportamente agresive.
 
Polițiștii au discutat cu elevii despre aspectele privind traficul de persoane și implicațiile juridice associate lui.
 
Activitatea de astăzi face parte din campania,,Refuz să devin o victimă”, campanile inițiată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța în colaborare cu A.N.I.T.P. Constanța, pe linia prevenirii violenței în familie și traficului de persoane.
 
Pe parcursul activității, polițiștii i-au  îndrumat și sfătuit pe liceeni să ceară ajutorul, sunând la 112 atunci când se află în pericol, să nu accepte violența ca pe o normalitate și să spună NU violenței și traficului de persoane!

Sursă foto: IPJ Constanța 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.