Canada legalizează sexul cu animale atâta timp cât nu presupune penetrare!?

Incredibil. Presa internaţională relatează că în Canada a fost legalizat sexul cu animale atâta timp cât nu presupune penetrare!
 
"Daily Mail", ”The Independent” dar și alte ziare britanice au raportat că un caz în care un bărbat, identificat ca "DLW", a fost condamnat pentru 13 capete de acuzare pentru agresarea sexuală a fiicelor lui vitrege, dar a fost achitat pentru zoofilie - pentru că el "doar" a forţat câinii lui să facă sex oral. Adică nu a existat penetrare!

Potrivit oamenilor legii, citați de presa britanică, omul a "întins unt de arahide pe organele genitale ale uneia dintre fiicele lui vitrege și lăsat câinele familiei să lingă în timp ce el a filmat actul". Adolescenta are 15 ani.
 
Ca rezultat al acestei povești, magistrații de la Curtea Supremă din Canada au decis că poate fi permisă o relaţie între oameni şi animale, atâta timp cât "nu există penetrare". Dintre cei opt judecători doar Rosalie Abella a declarat că penetrarea nu ar trebui să fie considerată esențială în definirea bestialităţii.
 
"Actele cu animale care au un scop sexual sunt în mod inerent exploatatoare, indiferent dacă există sau nu penetrare", a spus Abella.
 
În prima instanţă, bărbatul a fost condamnat pentru zoofilie, considerându-se că a obţinut satisfacţie sexuală în urma actelor sale.
 
Pe de altă parte, Partidul Liberal, condus de prim-ministrul Justin Trudeau, a introdus un nou proiect de lege care doreşte să se stabilească închisoare de doi ani pentru persoanele găsite vinovate de discriminare a transsexualilor!
 
 
E imposibil să nu dai peste mici antologii de legi bizare, în special din zona nord-americană, acolo unde suveranitatea legală a fiecărui stat federal, precum şi numita abrogare tacită, sau ieşire morală din uz, produc astfel de curiozităţi.

 
Spre exemplu:
 

►În Massachusetts, este ilegal să faci sex cu un clovn, la rodeo, atâta vreme cât... caii sunt de faţă.
►În Washington este perfect legal sa faci sex cu animale, atât timp cât cântaresc sub 18 kilograme.
►În capitala Statelor Unite, Washington D.C, este ilegal să faci sex în orice altă poziţie decât cea a misionarului.
►În Florida, este interzis să faci sex cu un porc spinos!
►Dacă vă nimeriţi prin Minnesota, aveţi grijă. Nu puteţi face sex cu un peşte viu! Cu peşti morţi nu-i interzis.
►În Dyersburg, Tennessee, este ilegal ca o femeie să sune un bărbat şi să-i dea întâlnire.
►În Utah, statul american unde consumul de pornografie informatică este cel mai ridicat, este perfect legal să faci sex cu animale atât timp cât nu plăteşti pentru asta.
►În Merryville, Missouri, este ilegală purtarea corsetului pentru că „privilegiul de a admira trupul neîncorsetat, plin de forme, al unei femei tinere, nu ar trebui negat bărbatului american normal şi cu sânge fierbinte”.
►În Liban, bărbaţii au voie să facă sex cu animalele, dar numai dacă acestea sunt de sex feminin. Pedeapsa pentru sex cu un animal mascul este moartea.
►Pedeapsa pentru masturbare în Indonezia este decapitarea.
►În Carolina de Nord, nu ai voie să porţi ochelari de soare în timp ce faci sex.
►Cuplurile necăsătorite din Florida nu au voie să stea în aceeaşi casă şi să facă sex, însă daca au adrese diferite, totul este permis.
►Tot in Florida, e ilegal sa săruţi sânii soţiei tale.
►Statul Tennessee, SUA, interzice sexul oral.
►În Bakersfield, California, daca vrei să faci sex cu Satana trebuie neapărat să foloseşti prezervativul!
 
Sunt amuzante, aceste legi – care nu se mai aplică, evident –, dar care oferă o frescă a conştiinţei societăţii în momentul intrării în vigoare a respectivului text, acesta fiind motivul pentru care nu sunt şi nici nu vor fi abrogate.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.