Stiri calde

Când vor începe lucrările de construcţie a spitalului regional din judeţul Constanţa. Ce a declarat ministrul Eugen Teodorovici

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat joi, la Tulcea, că speră ca până la finele acestui an să înceapă lucrările de construcţie a spitalului regional din judeţul Constanţa, informează Agerpres.ro

"Am un document care aşteaptă să fie semnat de domnul preşedinte (al României, n. red.) până astăzi. Dacă acest document se aprobă de către domnul preşedinte, mai departe este treaba mea, în Parlament, cu lege cu tot, iar la final de an, la Constanţa, să înceapă construcţia unui spital cu peste 1.000 de locuri", a declarat joi, la finele conferinţei, ministrul Teodorovici.


El a mai spus că în momentul de faţă se lucrează la documentaţia necesară organizării licitaţiilor pentru construirea a celor trei spitale regionale, de la Iaşi, Cluj şi Craiova.

"Dacă documentaţiile pentru cele trei spitale ies şi se depun în SEAP, mă declar mulţumit", a declarat ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici.


El nu a precizat sursa finanţării lucrărilor de construcţie a acestor spitale regionale.

În timpul conferinţei de presă, el a dat asigurări că nu există nicio problemă în plata indemnizaţiilor persoanelor cu handicap şi a anunţat câteva măsuri care se vor lua în cazul ANAF.

"Anul trecut, dacă îmi reproşez ceva este că am acceptat să am o conducere la ANAF care nu răspundea cerinţelor mele, criteriilor mele de performanţă. (...) Reforma trebuie să continue. După sărbători, vom prezenta mai multe elemente legate de modul în care trebuie să arate ANAF. Că scoatem Vama total din ANAF şi o facem sub autoritatea ministrului Finanţelor. Şi asta se va întâmpla. Actul este pregătit", a mai spus ministrul Finanţelor.


El a mai spus că după sărbătorile pascale va face publice şi detaliile referitoare la o nouă amnistie fiscală pentru companiile private şi publice care înregistrează debite la bugetul de stat.

"Această abordare va duce la salvarea multor companii de stat, la o nouă şansă pentru acestea să devină profitabile şi la generarea de activitate economică substanţială, care va fi derulată de IMM-uri", a menţionat Teodorovici.


Ministrul Finanţelor Publice a participat joi, alături de vicepremierul Daniel Suciu, la o întâlnire cu primarii din judeţul Tulcea şi se întâlneşte la această oră cu reprezentanţii unor societăţi comerciale pentru a afla problemele cu care se confruntă.

Agerpres.ro

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Moga Uitaţi de spitalul regional la Constanţa!

11 Oct 2019 542

SRL-ul fostului director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului elaborează PUZ-uri pentru Primăria Constanţa

07 Oct 2019 472

În doi ani, Spitalul Militar va fi transformat în spital regional!

27 Sep 2019 1703

Societatea controlată de un fost şef al APM, contract cu Primăria Constanţa!

06 Sep 2019 537

Fără studiul de fezabilitate şi documentaţia necesare realizării investiţiei Dăncilă promite că lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă Militar Constanţa încep anul viitor (document)

19 Jun 2019 2183

​Ce mesaj are șeful CJC pentru președintele Klaus Iohannis (video)

22 May 2019 2056

Candidatul independent George Simion, prezent la Constanţa „Nu am venit la Constanţa să mă bat cu pumnul în piept că voi realiza vreun spital regional sau că voi reface Cazinoul“ (galerie foto)

22 May 2019 2332

Care credeți că sunt Constănțenii au ales în cadrul campaniei de consultare „Alege Prioritățile Orașului Tău“

10 Apr 2019 1445

Eugen Teodorovici Spitalul regional de urgenţă de la Constanţa va fi obiectiv spitalicesc cu „un caracter atât public, cât şi militar"

02 Apr 2019 763

Eugen Teodorovici spune că în acest an va fi demarată construcţia a două spitale regionale, la Constanţa şi Craiova

28 Mar 2019 442

Revista presei locale

05 Mar 2019 762

Amendamentele liberalilor la bugetul pe 2019 - fonduri pentru spitale regionale, inclusiv la Constanţa, şi restituirea taxei auto şi a timbrului de mediu

08 Feb 2019 945

Huţucă (PNL) „Proiectul Spitalului Regional a rămas doar pe hârtie!“ (documente)

31 Jan 2019 748

Spitalul Regional Constanța - de la necesitate la promisiuni. Ce a declarat președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu

08 Jan 2019 1516

Senatorul Nicolae Moga şi-a prezentat raportul de activitate Proiectul de lege privind construirea în judeţul Constanţa a Spitalului Militar Regional „Mihail Kogălniceanu“ intră în procedură de urgenţă (documente)

22 Dec 2018 1596