Candidatul PNL, Daniel Zamfir vrea o lege specială pentru românii din străinătate

Prioritatea urmărită de candidatul Partidului Naţional Liberal pentru Camera Deputaţilor în colegiul uninominal Europa Occidentală şi Centrală, Daniel Zamfir, în cazul în care va fi ales, este elaborarea unei legi cuprinzătoare pentru românii din străinătate, care să conţină soluţii la problemele cu care aceştia se confruntă.

"Toate lucrurile constatate (problemele cu care s-au confruntat românii din Spania) ar urma să fie puse în această lege, (...) care să cuprindă: facilităţi fiscale, (măsuri) pentru locurile copiilor în şcoli, pentru întoarcerea (românilor) acasă, a declarat  Daniel Zamfir, apreciind că este foarte important pentru cei care revin în ţară să întâlnească un cadru asemănător cu cel din Spania, unde şi-au deschis propria afacere, au devenit responsabili, au trăit după alte standarde, în altfel de societate.

Prin mentalitatea formată aici, în Spania, românii au devenit mai responsabili, argumentează candidatul PNL, sunt trecuţi prin Furcile caudine ale vieţii", şi ar putea veni acasă cu alte valori, pentru că ştiu ce înseamnă să fie oameni serioşi şi responsabili. Potrivit lui Zamfir, după discuţiile avute cu mulţi dintre cei peste douăzeci şi cinci de mii de români întâlniţi în campania electorală, "reacţiile au fost foarte favorabile, oamenii sunt dornici să vină la vot", însă lucrul care îi va împiedica totuşi duminică, 30 noiembrie, este faptul că există şi acum prea puţine secţii de vot.

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mesajul lui Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primaria Municipiului Constanța, către liberalii constănțeni

20 Apr 2024 311

ZIUA LIVE Mihai Vîlcu, candidat USR la Primăria Ghindărești – „2024 este un an foarte greu din punct de vedere electoral” (VIDEO)

19 Apr 2024 400

LIVE VIDEO-TEXT Probleme de interes național și local dezbătute de AUR filiala Constanța (FOTO)

18 Apr 2024 469

ZIUA LIVE Stelian Ion (ADU) - „Eu văd dezvoltarea Constanței pe orizontală, trebuie să încurajăm aceste investiții"! (VIDEO)

17 Apr 2024 527

LIVE TEXT Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța, în conferință de presă (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 877

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

16 Apr 2024 582

Surse Cătălin Cîrstoiu depune săptămâna viitoare candidatura pentru funcţia de primar general al Capitalei

15 Apr 2024 517

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 685

Primarul comunei Peștera, județul Constanța, Nicoleta Vrabie, a intrat în PNL. Candidează pentru un nou mandat (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 639

LIVE TEXT Probleme de interes național și local dezbătute în cadrul unei conferințe de presă la partidul AUR, filiala Constanța (FOTO)

11 Apr 2024 559

ZIUA LIVE Semiran Abdurefi, președinte USR Mangalia, candidat la fotoliul de primar al Municipiului Mangalia (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Apr 2024 914

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Constanța - „Primăria s-a detașat de cetățeni și pare că ia decizii împotriva cetățenilor“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Apr 2024 505

Deputata Cristina Rizea, aleasă oficial președinte al organizației PSD Valu lui Traian

06 Apr 2024 759

Primarul Vergil Chițac - „Îmi doresc să pot finaliza proiectele începute în Constanța“ (VIDEO)

06 Apr 2024 782

Directorul Neptun Olimp SA este candidatul PSD la primăria Eforie

06 Apr 2024 983