Captură-record de ţigări de contrabandă la Urziceni

Aproximativ 200.000 de ţigarete de contrabandă au fost confiscate de poliţiştii ialomiţeni, de la doi bărbaţi care le transportau cu o autoutilitară. Cei doi au fost reţinuţi, iar autovehiculul a fost indisponibilizat.
 
Poliţiştii IPJ Ialomiţa, din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi Poliţiei Municipiului Urziceni au oprit pentru control, pe raza municipiului, o autoutilitară în care se aflau doi bărbaţi, de 26 şi 40 de ani, din municipiul Bucureşti, respectiv din judeţul Ilfov.
 
În autoutilitară, poliţiştii au descoperit un compartiment special amenajat, în care au fost găsite 199.980 de ţigarete, pe pachete fiind aplicate timbre cu înscrisuri chirilice.
 
Autoutilitara a fost indisponibilizată la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni, iar ţigaretele, în valoare de peste 120.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării.
 
Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă şi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.