Caravana Dunării, pe faleza Cazinoului din Constanța (galerie foto)

 
Caravana Dunării a sosit azi pe Faleza Cazino Constanța, în parcarea de lângă Comandamentul Flotei. O campanie informativă a WWF în parteneriat cu Mare Nostrum, Caravana Dunării își propune să aducă în atenția publicului larg amenințările cu care se confruntă Dunărea, ecosistemele și comunitățile care depind de fluviu, precum și soluțiile existente. Specialiștii și voluntarii WWF și Mare Nostrum vor oferi mai multe informații despre speciile pe care le întâlnim de-a lungul Dunării, precum și despre fluviu și Marea Neagră, prin intermediul mai multor materiale interactive și jocuri.
 
Iubitorii de natură vor putea să își testeze cunoștințele în cadrul unui quiz inedit despre Dunăre, iar copiii vor putea să realizeze diferite puzzle-uri. În plus, vizitatorii se vor putea bucura de o expoziție foto inedită și vor putea testa pachetul educativ „Cartea Mării Negre” (Black Sea Box), dedicat cunoașterii și protejării Mării Negre.
 
Caravana Dunării își va continua apoi drumul către Tulcea (11 iunie) și Mahmudia (12 iunie). Până la sosirea Caravanei însă, iubitorii de natură sunt invitați să testeze aplicația „Salvează râul!”, primul joc educativ axat pe protejarea ecosistemelor dunărene.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.