Care cum poate Claxoane, nervi şi cozi la barierele de la Kaufland! Mulți intră pe la ieșire

Magazinul Kaufland Constanța din bulevardul Alexandru Lăpușneanu a pus din nou în funcţiune barierele de la intrarea în parcarea supermarketului. Astfel, şoferii care vor trece de bariere, vor putea sta în parcarea supermarketului doar o oră jumătate. După această perioadă, şoferii vor fi taxaţi. 

Astăzi, în faţa barierelor de la Kaufland s-a făcut coadă, şoferii claxonând nervoşi. mai ales că mulți nu știau ce se întâmplă. iar alții intrau pe la ieșire. Este a treia încercare a celor de la Kaufland de a instala bariere. Aşa că, înarmaţi-vă cu răbdare!

Cum funcţionează intrarea și ieșirea în parcare

La accesul în parcare, clienţilor li se eliberează un tichet cu valabilitate de 90 de minute, perioadă gratuită de staţionare pentru clienţii Kaufland. După acest interval, se percep tarife suplimentare de staţionare, diferenţiate pe ore: 7.30 - 23.00 - 10 lei/oră (tarifarea se face la intervale de 15 minute), 23.00 - 7.30 - 1 leu/oră. Achitarea taxei de parcare se face la automatele de taxare.
Dacă perioada de staţionare depăşeşte 90 de minute, înainte de a părăsi incinta parcării, posesorul tichetului de parcare va introduce biletul în automatul de plată. Pe baza codului de bare, automatul va recunoaşte perioada în care autoturismul a staţionat în interiorul parcării şi va calcula şi afişa suma de plată pentru perioada de staţionare. Dacă acest interval nu depăşeşte 90 de minute, ieşirea se va face pe la terminalul aferent,  fără a fi necesar ca tichetul să fie introdus în automatul de plată. Conducerea  Kaufland avertizează că, în cazul în care nu se aşteaptă eliberarea tichetului sau acesta nu se va prelua în terminal ori se va pierde, nu se va putea părăsi parcarea, pentru aceasta fiind nevoie de solicitarea unui alt tichet. Acest lucru se poate realiza prin intermediul automatului de parcare, respectiv prin plata a o sută de lei.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

fost cumparator

09 May, 2016 20:24

Bariera nu este gândită de nici un fel! Pe lângă faptul că azi orice șofer intra pe la iesire ...mai era întors și de un zeflemist .." ca domle ați intrat pe la ieșire ..intoarceti-va și intrați pe unde trebuie și procurați-va tichet " nu zău ...că eu nu mi-am dat seama că am intrat pe unde nu trebuie ..dar tu..ca reprezentant al supermarketului ..de ce nu ai pus un afișaj prin care să specifici ca de acum intrarea se va face pe aici conform acestor reguli ...batman!! Ahhh și dacă barierele vor "funcționa" ca azi ...de unde se va ști că eu am depășit acele 90 de min ?? Pt ca bariera de la ieșire era veșnic deschisă ..ohh..buna dimineață! Ahh întrebare ...angajații depășesc acele 90 de min ..ei ce fac? :))) abonament lunar ?

Articole asemanatoare

Magazin Kaufland în Mamaia Nord. Cort pentru vânzare de produse alimentare şi nealimentare (document)

08 Feb 2018 9525

Efectul nedorit al barierelor auto Trafic blocat în parcarea Kaufland (galerie foto)

17 Sep 2014 3210

Cum se intră, cât se stă, cum se plăteşte Accesul în parcarea magazinului Kaufland Constanţa, prevăzut cu bariere

30 Jul 2014 7107

Cum rămâi cu pagubă de o sută de lei Reguli noi în parcarea magazinului Kaufland Constanţa

09 Jul 2014 5557