Care este starea victimelor atacului de la mall-ul din Brăila

Noi informații privind starea unora dintre victimele atacului de la mall-ul din Brăila, unde un tânăr aflat sub influența alcoolui, dar și a drogurilor, a intrat cu mașina în mulțime la intrarea unui centru comercial din oraș, scrie observator.tv. 

Șapte persoane au ajuns la spital după ce au fost lovite cu mașina de M.P., un brăilean de 20 de ani.

Potrivit obiectivbr.ro, una dintre victime a suferit multiple fracturi de membre și oase ale feței, iar o alta a fost operată pentru sutură de scalp, având și fractură de humerus.

Cei doi copii care au fost răniți, unul de 11, respectiv 13 ani, vor fi internați la Chirurgie infantilă, ei având răni la picioare.

M.S., de 42 de ani, este bărbatul înjunghiat de tânărul drogat care a intrat cu mașina în mulțime la mall-ul din Brăila.

Cei doi s-au întâlnit într-o localitate de lângă Brăila pentru a discuta despre vânzarea unei mașini. La un moment dat, tânărul drogat a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbat în torace și abdomen. Apoi, s-a urcat la volanul autoturismului Skoda și a plecat spre oraș.

Bărbatul de 42 de ani a fost transportat în stare gravă la spital, fiind operat de medicii de la Spitalul de Urgență Brăila.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.