Stiri calde

Câştigătorul Exatlon Vladimir Drăghia, condamnat definitiv de judecătorii de la Curtea de Apel Constanţa


Câştigătorul Exatlon sezonul I, Vladimir Drăghia, a fost condamnat definitiv de magistraţii constănţeni. Magistraţii de la Curtea de Apel Constanţa au respins apelurile formulate de parchet (care ceruse condamnare cu executare) şi de Drăghia (care solicitase să fie achitat), scrie b1.tv.

Astfel, pe lângă cele 8 luni cu suspendare pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, munca în folosul comunităţii şi 1.200 de lei cheltuieli judiciare la fond, fostul concurent de la „Exatlon” va trebui să plătească încă 500 de lei, “cheltuieli judiciare avansate de stat în apel”, potrivit spynews.ro.

Pe lângă această pedeapsă, Drăghia a mai primit şi mai multe interdicţii şi obligaţii.

"Obligă inculpatul ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Constanţa, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. Impune inculpatului obligaţia de a frecventa un program de reintegrare socială derulat de serviciul de probaţiune. Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei / Consiliul Local Sector 2 Bucureşti ca pe o perioadă de 80 zile, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, nu poate presta această muncă. Atrage atenţia inculpatului că, dacă cu rea-credinţă nu va respecta măsurile de supraveghere sau dacă nu va executa obligaţiile impuse sau va săvârşi o nouă infracţiune în termenul de supraveghere, instanţa va revoca suspendarea şi va dispune executarea pedepsei. Obligă inculpatul la plata către stat a sumei de 1.200 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare (1.000 de lei din faza de urmărire penală)", se arată în decizia judecătorilor de la Curtea de Apel Constanţa.

Sursă foto: Facebook/ Vladimir Drăghia

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Actorul Vladimir Drăghia s-a căsătorit pe plajă, la malul Mării Negre

22 Jul 2018 996

Exatlon 2018. S-a încheiat lupta dintre Faimoșii și Războinicii. Cine a câștigat o sută de mii de euro. Ce va face cu ei

24 May 2018 4365

Cel mai renumit "burlac" din show-biz-ul mioritic Vladimir Drăghia, prins băut la volan în staţiunea Mamaia (galerie foto)

20 Aug 2016 2539

Vedetele se alătură campaniei de strângere de fonduri “Let`s Do It, Romania!”

11 Jun 2015 878

Vladimir Draghia si Stefan Lungu inoata pentru cauza MaiMultVerde la Swimathon Bucuresti

27 Jun 2013 684

O constănţeană a cucerit inima burlacului Vladimir Drăghia

25 Aug 2012 4409

Radu Mazăre se da la concurentele de la emisiunea Burlacul

09 Mar 2012 960