Caz incredibil la Arad. Un elev a venit înarmat la școală. Suspectul anchetat de jandarmi și polițiști

Un elev a pătruns cu un pistol de tip airsoft în incinta Colegiului "Mihai Viteazul" din oraşul Ineu, din judeţul Arad, a informat luni purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, sublocotenent Valeriu Macovei, citat de Agerpres.ro. 
 
Potrivit sursei citate, luni, în jurul orei 10.35, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Ineu a cerut sprijin echipajului de jandarmi aflat în serviciu de ordine şi siguranţă publică pe raza oraşului Ineu deoarece existau informaţii că în incinta Colegiului "Mihai Viteazul" din oraş se află o persoană de sex masculin, având asupra sa un pistol.
 
Jandarmii s-au deplasat la faţa locului, însă ajunşi acolo au constatat că persoana în cauză plecase. Imediat s-a trecut la identificarea şi căutarea lui. Din relatările elevilor aflaţi în incinta liceului s-a stabilit că persoana căutată este un tânăr de aproximativ 16 ani, elev la Liceul "Sava Brancovici", Ineu.
 

"Atât echipajul de Poliţie, cât şi cel de Jandarmi, s-au deplasat la Liceul "Sava Brancovici" unde, în urma discuţiilor avute cu directorul liceului s-a stabilit că elevul în cauză este Cristea F.D şi care, conform planificării, ar trebui să se afle la orele de practică. Luându-se legătura cu cadrul didactic responsabil de îndrumarea elevului în stagiul de practică, s-a dovedit că acesta absentase în data de 19.02.2018", a declarat, printr-un comunicat de presă transmis AGERPRES, sublocotenent Valeriu Macovei.

 
Având aceste informaţii şi având o fotografie a celui căutat, echipajul de jandarmi a pornit în căutarea tânărului, în incinta barurilor şi restaurantelor de pe raza oraşului Ineu, acesta fiind identificat în scurt timp în incinta Restaurantului "Intim", unde se afla la o masă împreună cu o persoană de sex feminin.
 

"După ce şi-au declinat calitatea, membrii echipajului de jandarmi au trecut la identificarea adolescentului şi, în urma controlului corporal preventiv, în buzunarul interior al hainei, a fost găsit un pistol de tip Airsoft, replică după JERICHO B, fără încărcător", a mai spus sublocotenentul Valeriu Macovei.

 
Ofiţerul de Informare, relaţii publice şi relaţii cu publicul al IJJ Arad a adăugat că, tânărul, Cristea F.D., a fost condus la sediul Poliţiei Oraşului Ineu, pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Sursa:  Agerpres.ro. 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Se introduc noi taxe pe autostrăzile din România. Ce spune șeful CNAIR

03 Jun 2024 1370

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 21 mai 2024

22 May 2024 708

Armă confiscată de la o femeie din Constanța. Ce au constatat polițiștii

29 Apr 2024 770

Armă neletală de autoapărare, confiscată la Constanța. Ce au constatat polițiștii

28 Apr 2024 535

Oficial de la IPJ Constanța Deținea arme de vânătoare, dar avea permis expirat!

25 Apr 2024 575

IPJ Constanța Șicanare-n trafic, urmată de amenințare cu pistol, la Eforie Sud

19 Apr 2024 781

Armă confiscată de la un bărbat din Constanța! Ce au constatat polițiștii

11 Apr 2024 662

Cristian Pistol, director general al CNAIR „ Lucrările la drumul expres Brăila-Galaţi au ajuns la un stadiu fizic de 80%”

06 Apr 2024 576

Ilfov Bărbat depistat în timp ce încerca să vândă un pistol-mitralieră unei persoane din comuna Jilava

21 Mar 2024 675

Județul Constanța Un pod peste Canalul Poarta Albă Midia Năvodari intră în reabilitare. Ce valoare are contractul (GALERIE FOTO)

06 Mar 2024 1236

Județul Constanța Oficial de la procurori despre individul care a sustras un pistol încărcat de la un polițist în Spitalul din Băneasa

22 Feb 2024 818

Șofer vitezoman depistat cu aparatul radar tip pistol mobil! Cu ce viteză rula pe DJ 242B

19 Jan 2024 892

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii se arată deschis la discuții cu reprezentanții protestatarilor

13 Jan 2024 664

Directorul CNAIR „Pe data de 15 martie vor începe lucrările pentru proiectarea și execuția Secțiunii Suplacu de Barcău – Chiribiș, a Autostrăzii Transilvania!“

12 Jan 2024 901

Primăria Constanța Individ reținut de polițiștii locali, după ce a amenințat cu arma un constănțean

07 Jan 2024 874