Caz șocant. O tânără a fost obligată de fostul iubit să se prostitueze. Suspectul ar fi încercat să o calce cu mașina (document)

La data de  27.04.2018  procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului BURTESCU ALIN-MARIAN, pentru săvârşirea  infracțiunilor de trafic de persoane și tentativă la omor calificat, transmite DIICOT. 
 
Potrivit unui comunicat al DIICOT, în fapt s-a reţinut  că  în luna octombrie 2017, inculpatul Burtescu Alin Marian, în vîrstă de 30 de ani, a cunoscut  prin intermediul unui site erotic, o   persoană de sex feminin, în vârstă de 22 de ani, și, speculând starea de vulnerabilitate și naivitate a acesteia, a recrutat-o prin inducere în eroare (promisiuni de conviețuire) și a transportat-o în diferite orașe din țară (Brașov, Timișoara, Pitești, București, Alba Iulia), în scopul de a practica prostituția, în beneficiul lui, în apartamente, dar și „la stradă.
 

”Pe fondul comportamentului violent (fizic și psihic) al inculpatului, persoana vătămată a hotărât să rupă relația cu acesta, împrejurare în care, la data de 21.04.2018 (după ce anterior o amenințase în mod repetat cu moartea întrucât refuza să mai practice prostituția în beneficiul lui), inculpatul Burtescu Alin-Marian s-a deplasat cu un autoturism  în zona în care victima practica prostituţia - DN 65, în apropiere de com. Pieleşti – şi, după ce a trecut prin dreptul ei de câteva ori a intrat pe acostament, în viteză, lovind-o cu partea frontală a autovehiculului” - au transmis procurorii DIICOT.

 
Inculpatul a părăsit locul evenimentului rutier deplasându-se la poliţie abia după câteva ore.
 
Victima a suferit o fractură de humerus, leziune ce a necesitat o intervenţie  chirurgicală, imobilizarea braţului şi implică pentru vindecare un număr de 55 de zile de îngrijiri medicale.
 
În cursul zilei de astăzi, Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova.
 

”Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de  procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie” - au transmis procurorii DIICOT.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Gabriel Ciobanu, candidatul Alianței pentru Agigea la primăria din comună – „Aducem în plus unitate în Agigea!” (VIDEO)

02 Apr 2024 679

Două persoane bănuite de șantaj, reținute la Constanța! Cum acționau suspecții

20 Feb 2024 786

Metoda Loverboy, face victime! Tinere recrutare și obligate să se prostitueze în hoteluri din Constanța (GALERIE FOTO)

10 Feb 2024 1066

Minore obligate să se prostitueze în județul Iași! Mai multe persoane reținute de DIICOT

17 Jan 2024 626

Minoră de 13 ani, obligată să se prostitueze! Doi indivizi, reținuți! Detalii din acnheta DIICOT

11 Dec 2023 897

Caz șocant de trafic de persoane! Minore obligate să întrețină relații sexuale la petreceri private (FOTO+VIDEO)

28 Oct 2023 1235

Poliția Română Trei indivizi, depistați de polițiști pentru organizarea unui grup infracțional organizat. Cu ce se ocupau aceștia

24 Oct 2023 781

Constanța Bărbat suspectat că își ajuta soția să se prostitueze! Suspectul, arestat preventiv pentru proxenetism

18 Oct 2023 1538

Prostituție în cluburi de noapte Percheziții în Constanța și București la persoane bănuite de proxenetism! Ce a scos la iveală ancheta procurorilor DIICOT

09 Oct 2023 1297

Percheziții masive într-un dosar de proxenetism! Poliția și DIICOT acționează în București și Constanța (VIDEO)

08 Oct 2023 1260

Ialomița Bărbat bănuit de proxenetism, reținut de Poliție

05 Oct 2023 815

Serviciilor sexuale contra cost DIICOT, percheziții în Constanța și Cluj! Mai multe persoane, trimise în judecată

08 Sep 2023 909

Metoda „lover boy“ Doi bărbați din Giurgiu ar fi racolat mai multe femei pentru prostituție

01 Sep 2023 925

Percheziții la proxeneți internaționali din Iași! Averile inculpaților și metodele extreme folosite în traficul de persoane (GALERIE FOTO)

04 Aug 2023 985

Caz șocant la Constanța! Procurorii DIICOT anunță finalul anchetei

16 Jul 2023 2273