Caz șocant pe bulevardul Aurel Vlaicu Eduard Stan, autorul crimei din zona Maritimo a fost prins

Autorul crimei comise ieri într-un bloc din zona unui centru comercial de pe bulevardul Aurel Vlaicu a fost prins de polițiști în această seară. Este vorba despre un tânăr de 28 de ani. Din primele informații, cearta ar fi pornit de la faptul că victima avea de recuperat de la criminal o sumă de bani.
 
Suspectul a fost dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, iar ulterior în arestul Poliției Constanța.

Amintim că, vineri dimineața, Ananie Iustian Mihali a fost găsit într-o baltă de sânge, în ușa apartamentului său, situat într-un bloc nou construit pe bulevardul Aurel Vlaicu, la numărul 256. Bărbatul de 39 de ani fusese înjunghiat în gât. Pe scări erau mai multe dâre de sânge, urme ale chinului prin care bărbatul a trecut. Timp de două zile, oamenii legii l-au căutat pe presupusul autor. 

UPDATE

Autorul se numeşte Eduard Stan şi şi-a recunoscut fapta în faţa procurorilor. Se pare că totul a pornit de la banii pe care suspectul îi datora victimei. Anchetatorii au găsit în apartament un act notarial în care scria că Eduard Stan îi datora victimei 10.300 de euro. Suma împrumutată ar fi fost mai mică, iar 10.300 de euro reprezintă suma de returnat cu dobândă cu tot. Suspectul le-a spus procurorilor şi poliţiştilor că returnase o parte din bani.

Pe de altă parte, apartamentul în care s-a produs crima nu este închiriat, aşa cum se crezuse iniţial. El aparţine partenerului de viaţă al victimei, un bărbat care poartă prenumele de Cristian. Acesta lucrează pe un vas de croazieră şi este plecat în prezent în voiaj.

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Crimă oribilă în Constanţa. Autorul faptei a dispărut (galerie foto)

01 Nov 2014 4405

UPDATE. Crimă în Constanţa, în apropiere de Maritimo Victima a fost parte într-un dosar de executare silită (galerie foto)

31 Oct 2014 5378