Cazurile Ecaterina Andronescu și Serban Mihăilescu, dezbătute în şedinţa de urgenţă a senatorilor

Senatorii juriști se întrunesc astăzi pentru a dezbate cazurile Ecaterina Andronescu și Serban Mihăilescu, solicitare făcută de procurorii DNA în dosarul licențelor Microsoft, relatează B1 TV.

Raportul va ajunge mâine și în plenul Senatului, pentru votul final în cazul Ecaterinei Andronescu și al lui Șerban Mihăilescu.

Ședința a fost amânată de două ori până acum. Prima dată membrii comisiei au cerut mai mult timp pentru a analiza dosarele, dar și pentru că, spuneau ei, nu au fost numerotate corespunzător. Două săptămâni mai târziu, la o altă ședință juridică unde cei doi senatori implicați în dosarul Microsoft au venit în fața comisie, au fost audiați, dar nici atunci nu a fost emis raportul pentru că membrii comsiei spuneau că au nevoie de mai multe date de la procurori pentru a putea să ia mai ușor o decizie.

Pentru Ecaterina Andronescu se cere începerea urmăririi penale pentru abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influență și spălare de bani, iar pentru senatorul Șerban Mihăilescu, se cere începerea procedurii de urmărire penală pentru instigare la abuz în serviciu, trafic de influență și spălare de bani.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.