Ce a declarat Klaus Iohannis după lansarea proiectului "România educată"

Klaus Iohannis a vorbit despre proiectul "Romania educată", potrivit Antena3.ro.

„Este un proiect extrem de serios, la care lucrează mulți specialiști. Ceea ce îmi doresc eu nu e neapărat să terminăm repede, ci să terminăm un proiect bun și convingător, care va fi preluat și de politicieni„ , a declarat președintele Klaus Iohannis. 

Klaus Iohannis a avut o primă reacție despre ceea ce s-a întâmplat în Parlament. Șeful statului a răspuns atacului lui Liviu Dragnea și spune că nu a avut timp să se ocupe.

„N-am avut timp de așa ceva, dar sper că Opoziția va relua procedura”.

Despre remanieri

„Nu am finalizat procedura, dar pot să vă spun câteva concluzii: Acest PSD nu este capabil să genereze un guvern performant. Am avut două guverne care au fost înlăturate de PSD. Avem guvernare după guvernare foarte slabă. În loc să vină cu oameni pregătiți, și-au dat seama că nu reușesc și încearcă prin aceste veșnice schimbări să dea impresia că se îmbunătățește. Înlocuim oameni slabi cu alți oameni slabi. Nu ăsta este scopul guvernării. Nu sunt de acord să se continue în acest circ care vrea să pară că duce la o performanță, dar nu apare. Prima concluzie că aceste remanieri nu sunt pentru o mai bună guvernare, așa nu se poate”, a declarat Iohannis.

„Nu am avut o implicare, dar ideea nu e rea”, a mai spus Iohannis despre ceea ce s-a întâmplat în Parlament.

Despre relația cu Guvernul

„Nu, dar aștept oricând când doamna consideră necesar, este binevenită. Vom avea o colaborare bună cu guvernul ca să funcționeze lucrurile. Domnia sa să rezolve celelalte probleme”.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Casa Corpului Didactic lansează programul „Utilizarea platformelor educaționale în procesul de predare-învățare-evaluare”

17 Aug 2020 922

Consultare publică privind funcționarea unităților de învățământ preuniversitar cu statut de unități-pilot Vor fi testate noi modele curriculare și de carieră didactică

27 May 2020 2225

Dispar calificativele la clasele I - III, dar și profesorii de educație fizică și limbi străine. În dezbatere, o nouă „arhitectură“ a educației (galerie foto)

19 Apr 2019 1807

Dezbatere la Constanţa, sub egida „România Educată“, proiectul de reformă al preşedintelui României în domeniul educaţiei

02 Mar 2019 890

Prof. Vasile Nicoară, directorul Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân”, despre „România Educată” „Nu calendarul dezbaterilor publice va da viabilitate proiectului, ci găsirea celor mai potrivite soluții de reformare a sistemului”

14 Dec 2018 4287

De vorbă cu profesor Paloma Petrescu, despre „România Educată” „După o consultare de patru ani, lansezi o altă consultare largă... mie mi se pare că nu ajungem nicăieri”

08 Dec 2018 3222

UPDATE. Klaus Iohannis lansează în dezbatere publică proiectul "România Educată". Cine apare în videoclipul proiectului (video)

05 Dec 2018 983